• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine sokak köpeği dehşeti! Saldırıya uğrayan adam kanlar içinde kaldı

Yeniakit Publisher
2024-09-05 14:14:00 -
Yine sokak köpeği dehşeti! Saldırıya uğrayan adam kanlar içinde kaldı

Samsun'da bir işyerinin bahçesindeki köpeğin saldırdığı şahıs çeşitli yerlerinden yaralanarak canını zor kurtardı. Apar topar hastaneye kaldırıldı.

Korkunç olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Aydın (39) yoldan geçerken aniden sıkışınca tuvalet ihtiyacını gidermek girdiği bir işyerinin bahçesinde zincirle bağlı olan Anadolu çoban köpeği kırması cinsi bekçi köpeğinin saldırısına uğradı. Köpeğin sol omzunu, sol göğüs bölgesi ile sağ bacağının çeşitli yerlerinden ısırarak kanlar içinde bıraktığı 3 çocuk babası Abdullah Aydın, ölümden döndü. Ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Abdullah Aydın tedavi altına alındı.


Yaşadığı dehşet dolu anları anlatan Abdullah Aydın, "Tuvalet ihtiyacını gidermek için iş yerinin bahçesine girdim. Köpek bir anda bana saldırdı ve ısırdı. Az daha paramparça ediyordu. Boğazını tutup iterek kendimi kurtardım. Yoksa beni öldürüyordu" dedi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


İHA
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sudenaz

Artık yeter....park yapmışsınız...cocuk ve yaslilar cin...içi basibos sokak köpeği dolu...çocuklar girip oynayamıyor.. her yer sözde hayvanseverlerin koyduğu mama kapı su kabı ile dolu..her yer köpek pisliği ile dolu..toplayın ve itlaf edin..Kanun çıktı.. neyi bekliyorsunuz...

Ediz Eroğlu

[Vatandaşlar bunun farkında mı ?] Başıboş vahşi sokak köpeklerin yaptığı saldırılar sonucunda her gün yüzlerce insan saldırıya uğruyor,her gün insanlar ölüyor,parçalanıyor,sakat kalıyor.Köpeklerin sebep olduğu kazalarda ciddi can ve maddi kayıplar oluyor.KANUN çıktı ve resmi gazetede yayınlandı.Bundan sonra toplanmayan sokak köpekleri yüzünden maddi ve manevi zarar gören herkes görevini yapmayan belediye ye İDARİ HİZMET KUSUR maddesinden TAZMİNAT DAVASI açabilir...insanların sabrı kalmadı artık...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23