• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yine oscarlık oynadın, insanlığın batsın!

Yeniakit Publisher
2024-07-26 16:57:00 -
Yine oscarlık oynadın, insanlığın batsın!

Sokaklardaki başıboş köpek sorunu gündemdeki yerini korurken, vatandaşların bir numaralı korkulu rüyası olan sahipsiz köpekler için atılacak adımlar sokak hayvanları yasasıyla netlik kazandı. Ancak vatandaşın yararına atılan her adıma karşı çakın zihniyet bu yasaya da karşı çıkarken, oyuncu Özge Özder’in bir motosikletli ile bir köpeğin karıştığı kaza sonrası sergilediği oyunculuk, ‘insanlığın batsın’ yorumlarına neden oldu.

Oyuncu Özge Özder'in, tanık olduğu motosiklet kazasında ağır yaralı motosikletliye yardımcı olmak yerine yola atlayarak kazaya neden olan sokak köpeğinin başında beklediği anlar yeniden gündem oldu.

Sokakları güvenli hale getirecek Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam ederken hayvan dernekleri üyelerinin insan hayatını hiçe sayan tepkileri dikkat çekiyor. Bu süreçte Bodrum'da 1 yıl önce yaşanan ilginç bir olay yeniden gündem oldu. Oyuncu Özge Özder, geçtiğimiz yıl temmuz ayında, evinin yakınlarında bir motosiklet kazasına tanık oldu. Başıboş bir köpeğin yola atlamasıyla meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yaralının değil köpeğin başında bekledi
Özder, yaralıya yardım etmek yerine köpeğin başında bekledi. O anları kamera kaydına alan Özder, Bodrum Belediyesi'nin veteriner ekibi gelene kadar köpekle ilgilendi. Görüntüleri paylaşan Özder, "Maalesef bir motor kazasına tanıklık ettik. Motorlu araç köpeğimize çarptı. Bodrum belediyeyi aradık, anında ekip yola çıktı. Köpeğin başında bekliyoruz." ifadelerini kullandı. Özder, yaralı vatandaşları alan ambulansı gördüğünde ise, ‘Ambulans da yaralıları aldı herhalde’ şeklindeki ifadesi sosyal medyada sert tepki alırken, ‘İnsanlığın batsın’ yorumlarına neden oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ala

Bunlara insan diyenin de insanlığı batsın. Bunlar Kuran'da sözü edilen esfele sefilin denilen mahlukat ltan

Gündem Köpekler Değil

Gündemimiz yoksulluk ve emeklilerin açlığa mahkum edilmesi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23