• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Özdil’den Başkan Erdoğan’a küstah sözler! Seçim bitti tehdide başladılar

Yeniakit Publisher
2024-04-01 17:31:00 - 2024-04-01 17:34:20

Türkiye'de yapılan 31 Mart yerel seçimlerini kanalında değerlendiren CHP yandaşı Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hadsiz sözlerle hedef aldı.

Türkiye dün belediye başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Oy sayım işlemleri yapıldı ve sonuçlar ilan edildi.

CHP ile terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti arasında sağlanan 'kent uzlaşısı' seçim sonuçlarına yansıdı. DEM Parti'nin göstermelik olarak İBB adayı olan Meral Danış Beştaş'ın, seçim sonuçlarının hemen ardından yaptığı İmamoğlu itirafı kirli iş birliğini açık ve net bir şekilde ortaya koydu.

Seçim sonuçlarının ardından başta Saraçhane olmak üzere CHP'li belediyelerin önünde alkollü kutlamalar yapılırken, muhalif kesimden de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve AK Partili seçmene hakaret ve tehditler yağmaya başladı. Bunlardan biri de yazdığı 'Atatürk' kitabını Kemalistlere binlerce liraya satarak paraları cebe indiren Yılmaz Özdil oldu.

Yılmaz Özdil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

Youtube kanalında seçimlere ilişkin değerlendirmede bulunan Özdil, Cumhurbaşkanı Erdoğan için küstah sözler sarf etti.

Genel seçimlerde CHP'nin yaşadığı hezimeti unutan Özdil, "İstanbulla birlikte Türkiye'yi de kaybettin. Burası gelişmiş bir ülke olsa dün akşam istifa etmesi gerek. Siyasi hayatı bitmiş biri olarak 4 yıl daha geçirmeye çalışıyor." dedi.

Özdil konuşmasının devamında şunları söyledi:

Hayatının en zor dört yılını yaşayacak. Her gün biraz daha fazla eriyecek. CHP'nin her gün biraz daha güçlendiği kahrolarak seyredecek. Ekrem İmamoğlu'nun Mansur Yavaş'ın her gün biraz daha devleştiğini çaresizlik içinde seyredecek.

Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır"" target="_blank">
MHP lideri Bahçeli'den seçim yorumu: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır"
MHP lideri Bahçeli'den seçim yorumu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır”

Gündem

MHP lideri Bahçeli'den seçim yorumu: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan devletin başıdır ve desteğimiz sonuna kadar arkasındadır”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tortumlu

Senin gibi binlerce mankurt'un reisimizin bir tek kılı kadar bu ülke için bir deyeri yoktur.bu ülke vatanseverlerinin sizin gibilerine verdiyi değer bundanda aşağıdır.bunun farkında olarak efelen emi y.ö.

Murat Akbıyık

Sadece Hoooşşştttt az ötede çemkir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23