• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Yeter artık’ diyen bir İzmirli! CHP'li genç CHP'yi rezil etti

Yeniakit Publisher
2024-03-23 17:55:00 -

İzmir'de halk uyanmaya başladı. CHP'nin geçmişte ve halen cepte gördüğü illerin başında gelen İzmir'de halk hizmet görememekten şikayetçi olmayı sürdürüyor. Bu yüzden kentte ibre AK Parti lehine dönmeye başladı. Bir sokak röportajında konuşan adamın CHP'li belediyeye tepki gösterdiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Geçmişte CHP lehine oy kullandığını söyleyen ve bu seçimde tepki olarak AK Parti'ye oy vereceğini söyleyen genç adamın sözleri paylaşım rekorları kırıyor.

Genç adam, CHP'nin hizmet yerine konser verdiğini söyleyerek, "Çözemedikleri çok şey var. Sürekli sorun çıkıyor. Siz bu şehrin kralları değilsiniz. CHP'ye oy vermek istemiyorum ki zaten vermeyeceğim. İzmir'de CHP'nin almaması en mantıklısı. Sorun varken gidip illa sanatçı getirip halkın gazını almak mesele değil. Biraz sistemin işlemesi lazım" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cehepesavar

"chp yi rezil etti" ! hiç kimsenin böyle bir şey için zerre miskal uğraşmasına gerek yok

MEHMET DEMİRCİ

Sultan abdüşhamitin döşettiği su borularını kullanıyorsunuz ve suyumuz akmıyor , denizimiz kokuyor diyorsunuz... beter olun. devlet ödenek gönderiyor ama paralar cukkkaaa... sizin için para harcanmaz diyen bir zihniyeti seçmeye devaö edin ve canınız cehenneme diyelim onlar la beraber...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23