• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yesinler sizin solculuğunuzu! Cumhuriyet emekçilere savaş açtı

Yeniakit Publisher
2023-01-04 19:46:00 - 2023-01-04 21:45:23
Yesinler sizin solculuğunuzu! Cumhuriyet emekçilere savaş açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, CHP'li belediyeler tarafından hukuksuzca işlerinden kovulan belediye çalışanlarına yönelik, "Büyükşehir belediyelerinde işten çıkarılanlar yasal düzenleme ile işlerine dönecek" müjdesi, sözde hak-hukuk-emek savunucusu Cumhuriyet'in hoşuna gitmedi.

 Yeniakit.com.tr 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ATO Congresium'da düzenlenen "Sözleşmeliye Kadro Şöleni" programında konuştu.

Erdoğan, seçimlerden önce namus sözü verip işçinin ekmeği ile oynayan CHP'yi eleştirerek, belediyelerdeki işlerinden hukuksuzca çıkartılan çalışanların yapılacak yasal düzenleme ile tekrar işlerine iade edileceklerini müjdeledi:

Ülkemiz son 20 yılda ayağına vurulan diğer prangalarla birlikte ideolojik sendikacılık zincirinden kurtulmuştur. Hatta hatırlayın seçimler öncesinde ne deniyordu.? Hiç kimse belediyelerimizden atılamaz deniliyordu. Büyükşehir belediyeleri dahil, kapının önüne konan işçilerimizi gördük mü? Gördük. Memurlarımızı gördük mü? Gördük. İşte şimdi onların hepsi tekrar yasal düzenleme ile evet, görevlerinin başına dönecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesi, sözde hak-hukuk-emek savunucusu Cumhuriyet'i rahatsız etti.

Her dem işçi haklarından dem vuran Cumhuriyet gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzbinlerce kişiye verdiği müjdeyi, "Belediyelere yeni darbe." başlığı ile duyurdu.

İşte Cumhuriyet'in "emekçiden yana" maskesini düşüren o haber!

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kürşat

GİDİPDE SEÇİM ZAMANI ADAMIN ELİNDEN FETO OYUNU DİYE ZORLA PROTESTOLARLA İSTANBULU ALMAK NEYİN NESİ..?BİRDE BELEDİYENİN ÖNÜNDE KİMDEN GÜÇ ALINMIŞSA BİR DÜNYA GÖSTERİ YAPTILAR HAKSIZ SUÇLAMALARLA İMAMOĞLUNA HİZMET ETMEYİZ DİYE BU NEDEMEK OZAMAN?

çamuriyetin kıç atması

tekrar işine dönecek olanlar kadroya giren pkk lılar ve masa başı ve kadrolu gezici provokasyonuların kafasını ezecekler çamuriyetin kıç atması ondan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23