• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeşil Sol Parti mitinginde Selahattin Demirtaş'ın ses kaydı dinletildi! Kılıçdaroğlu’na oy istedi

Yeniakit Publisher
2023-05-07 23:12:00 -
Yeşil Sol Parti mitinginde Selahattin Demirtaş'ın ses kaydı dinletildi! Kılıçdaroğlu’na oy istedi

Bursa'da Yeşil Sol Parti'nin mitinginde Edirne Cezaevi'nde bulunan terör tutuklusu Selahattin Demirtaş'ın ses kaydı dinletildi. Ses kaydında Demirtaş, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy istedi.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Yeşil Sol Parti mitingi, geniş güvenlik önlemleri altında yapıldı. Milletvekili adaylarının söz aldığı mitingde sahneye çıkan Başak Demirtaş, dün görüştüğü eşi Selahattin Demirtaş’ın ses kaydını dinletti.

Ses kaydında Demirtaş, “1 oy Yeşil Sol Parti’ye, 1 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na. Değerli halkım, farkında olduğunuzu biliyorum ama yine de söyleyeyim. Ben direnme gücümü sizden alıyorum ve lütfen şunu unutmayın; ben buradayım ama kalbim orada sizlerle. Sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. Özgür günlerde görüşeceğiz. Hepinizi hasretle kucaklıyor, yürek dolusu selam, sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Başak Demirtaş da, “14 Mayıs’tan sonra Selahattin ve bütün tutsak arkadaşlarımız, rehin tutulan bütün tutsak arkadaşlarımız tez zamanda özgürlüğüne kavuşacak” iddiasında bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hapishane deyil

Villa mubarek hiç sesi bitmedi reis

kamil

uyan millet uyan...gör olanları... soğan diye vatanı hainlere teslim etme. görürsün sonra soğanı sarmısağı...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23