• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yer: Ordu! İdam edin bunları

Yeniakit Publisher
2023-09-05 16:44:00 -
Yer: Ordu! İdam edin bunları

Ordu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 kişi, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Özellikle gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, dün Güneydoğu Bölgesi'nden batı illerine uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisini aldı.

Şüphelileri yakın takibe alan ekipler, dün sabah şehir girişinde durdurdukları şüpheli araçlarda arama yaptı. Yapılan aramada 232 kilogram skunk maddesi ile 9 kilogram toz esrar ele geçirildi. Operasyon esnasında uyuşturucu yüklü araçta bulunan S.Ç. (53), M.A.G. (38), M.E.D. (23) ile uyuşturucu yüklü otomobilin geçişinde yol kontrolü sağladığı belirlenen V.K. (23), K.K. (30), G.T. (22), B.Y. (23), F.D. (24), P.B. (23) isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin 9’u da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da Ordu'da yapılan uyuşturucu operasyonuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Vatandaş idam istiyor

Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Özellikle gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

Putin, Erdoğan'a ‘harço’ ve ‘kuş sütü’ ikram etti" target="_blank">
Putin, Erdoğan'a ‘harço’ ve ‘kuş sütü’ ikram etti
Putin, Erdoğan'a ‘harço’ ve ‘kuş sütü’ ikram etti

Siyaset

Putin, Erdoğan'a ‘harço’ ve ‘kuş sütü’ ikram etti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kkbb

Kimse istemediği halde ağa düşmez. Kendi istediği için uyuşturucu alıyor. Eğitim sistemini düzeltmediğin sürece uyuşturucudan kurtulamazsınız. Toplum Çürük çürümüş halde cezaevleri uyuşturucu torbacılarla dolu ve kısa zamanda çıkarılıyor bu ceza yasalarında sizin kafalar çıkarıyor. . Ve sorunun nedeni de sizsiniz. Elinizi tutan mı var çıkarın idame sesini görelim boyunuzun ölçüsünü. Ya da idamı çıkaramıyorsanız uyuşturucu suçlarını 50 yıl indirimsiz yatarlı ağır hapis cezası kanunu getirin bakalım torbacı diye bir şey kalıyor mu. Hadi yürüyün bakalım destek vermeyen namerttir şerefsizdir.

MİSAFİR

bunlara en agır ceza verilsin gençleri aileleri bunlar öldürüyor idamsada evet edilmeli
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23