• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi'nden tepki çeken reklam filmine ilişkin açıklama!

Yeniakit Publisher
2024-03-10 15:52:00 - 2024-03-10 18:08:35

Yeniden Refah Partisi'nin Fatih İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan reklam filminde ülkemizdeki sığınmacılar hedef alınmıştı. Partiden tepki çeken videoya ilişkin açıklama geldi.

Reklam filmi, Yeniden Refah Partisi'nden Fatih Belediye Başkan adayı olan Halit Özkarataşlıoğlu adına hazırlandı.

Tepkilere sebep olan videoda, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan mülteciler hedef alındı. Videoda, mültecilerin tek tek kutulara konularak sınır dışı edilmesi tasvir edildi.

Yeniden Refah Partisi'nden açıklama geldi!

Yeniden Refah Partisi'nin Tanıtım ve Medya'dan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, tepki çeken filme ilişkin açıklamada bulundu.

Müjdeci, videonun partinin genel kanaatini yansıtmadığını belirterek, kamuoyundan özür diledi. Açıklamada video klibin paylaşımdan kaldırıldığı belirtildi.

Muhammed Fatih Müjdeci'nin açıklaması şöyle:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İbrahim Alkılıç

Resim çizmişler; bir bot içindeki adam sakallı, kadın tesettürlü. Yani biz müslümanlar için bunlar bizim müslüman kardeşlerimizdir. Çünkü C. Allah (cc) kur'an-ı Kerim'de dedi ki; bütün Müslümanlar kardeştir." Ama Fatih Erbakan'ın adamları için demek bazı müslümanlar kardeş, bazı müslümanlar ise kardeş olmuyor. Anladım ki; bunlar ırkçılık yapan müslümanlar. Irkçılık haramdır. Siyah Bilali Habeşi Mekkeli beyaz ile aynı seviyededir. Fatih Erbakan'ın adamları yaptıklarının haram olduğunu kabirde öğrenecekler ama tren kaçmış olacak.

Adem

Ulan yalancı, Parti'nin görüşünü yansıtmıyorda ne işi var onun partide ne yapıyor aday değil mi? Siz kime hizmet ediyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23