• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi'nden Seda Sayan ve Gülşen'e tokat! 'Yaptıkları Allah'a savaş açmaktır'

Yeniakit Publisher
2022-08-14 18:16:00 - 2022-08-14 18:29:49
Yeniden Refah Partisi'nden Seda Sayan ve Gülşen'e tokat! 'Yaptıkları Allah'a savaş açmaktır'

Gülşen ve Seda Sayan'ın art arda eşcinsel sapkınların propagandasını yapması gündemde tartışılmaya devam ederken Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak'tan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eşcinsellerin desteklenmesinin dinde yeri olmadığını vurgulayan Çolak, "Allah Lut Kavmi’ni yerle bir etti. Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu düpedüz Allah’a savaş açmaktır." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Gayr-i meşru giyim-kuşamı ile kamuoyunun tartışılan isimlerinden Gülşen, çıktığı son sahnede eşcinsel sapkınların renklerini temsil eden paçavrayı açtı. Öte yandan kendisinden 25 yaş küçük sekizinci kocası ile İsviçre'ye giden Seda Sayan da eşcinsel sapkınların yürüyüşüne katılarak o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Dr. Fatih Erbakan yönetimindeki Yeniden Refah Partisi'nden, Gülşen ve Seda Sayan tarafından yürütülen eşcinsellik propagandasına tokat gibi bir cevap geldi.

'Bu düpedüz Allah'a savaş açmaktır'

Gümüşhane İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, Lut Kavmi'nin helakını hatırlatarak, "Allah Lut Kavmi’ni yerle bir etti. Sen diyorsun ki ben serbest bırakıyorum, bu düpedüz Allah’a savaş açmaktır." dedi.

Türkiye’de Müslüman eşcinseller derneği kurulduğunu ve bunu da kabul etmediklerini belirten Çolak, "Bir ülkenin aslının dibine bomba koyuluyor. Bir ülkenin GDO’su ile oynanıyor. Bir ülkenin koordinatlarıyla oynanıyor, asil milletin koordinatlarıyla, ahlakıyla oynanıyor, maneviyatıyla oynanıyor. Domuz eti serbest bırakıldı soframıza kadar girdi, zina suç olmaktan çıktı sokaklara kadar döküldü. LGBT’lilere özgürlük verildi bu ülkede. Yetmedi Müslüman eşcinseller derneği kuruldu. Ben bunu kabul edemem. Ben çoluğuma çocuğuma bunu örnek veremem." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdu ki: "Kimin Lût kavminin sapık işini yaptığını görürseniz, fâili de mef'ûlü de öldürün." (Tirmizî, Hudud 24, (1456); Ebû Dâvud, Hudud 29, (4462, 4463)

oflu baba

SEDA SAYANIN COK UMURUNDAYDI  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23