• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi’nden Gazze çağrısı

Yeniakit Publisher
2023-11-14 22:50:00 -
Yeniden Refah Partisi’nden Gazze çağrısı

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, dünyanın Gazze'de yaşanan saldırılara karşı sessizliğini sürdürdüğünü ifade ederek, Türkiye'nin dikkatli ve sistematik politika ortaya koyarak, çözümü önceleyen ülkeleri bir araya getirmesi gerektiğini vurguladı.

Bekin, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in Gazze'deki saldırılarının devam ettiğini hatırlattı.

İsrail'in, Gazze'deki katliamlarına her gün yenisini eklediğini ifade eden Bekin, dünyanın yaşananlara karşı sessizliğini sürdürdüğünü söyledi.

Bekin, Türkiye'nin dikkatli ve sistematik politika ortaya koyarak, çözümü önceleyen ülkeleri bir araya getirmesi gerektiğini vurguladı.

İslam İşbirliği Teşkilatı ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi'nin sonuç bildirgesinin çözümü değil çözümsüzlüğü öncelediğini savunan Bekin, "Sonuç bildirgesinde salt temennilerde bulunulması ve hiçbir caydırıcı kararın ortaya konulmaması son derece manidardır." dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAYIN DOĞAN BEKİ'YE, DÜNYA MÜSLÜMANLARINI KORUYACAK, ORTAK MÜSLÜMANLARI ORDUSU OLMADIĞI SÜRECE VEYA BİRLİK KURULARAK BAŞIMIZDA BULUNMASI GEREKEN HALİFEMİZ OLMADIĞI SÜRECE, HAK VE BATIL MÜCADELESİNDE ÇOK MÜSLÜMAN KANI DÖKÜLÜR, İVEDİLİKLE İSLAM BİRLİĞİ VE KOLLARI ACİLEN OLUŞTURULMALIDIR, HANGİ MÜSLÜMAN DEVLET BUNA YANAŞMIYOR İSE ALLAH KATINDA SORUMLUDUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23