• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'AB' desteği!

Yeniakit Publisher
2023-09-18 15:59:00 - 2023-09-18 16:34:52
Yeniden Refah Partisi'nden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'AB' desteği!

Yeniden Refah Partisi İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB'ye ilişkin açıklamasına destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gerekirse AB ile yollar ayrılır" dedi.

Yeniden Refah Partisi Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Doğan Bekin, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne (AB) katılım başvurusunun üzerinden 65 yıl geçtiğini hatırlatan Bekin, AB'ye girmek için ısrarcı olmanın Türkiye'ye zaman kaybettirmekten başka anlam taşımadığını ifade etti.

Bekin, "Yeniden Refah Partisi olarak Sayın Erdoğan'ın 'Gerekirse AB ile yollar ayrılır' cümlesini önemsiyoruz. Bu konuda alınabilecek her türlü kararı destekleyeceğiz." dedi.

Bekin, öte yandan AB ülkeleri ile ticari ilişkileri önemsediklerini ancak 1996'da yürürlüğe giren Gümrük Birliği Anlaşması'nın büyük ölçüde AB lehine işlediğini söyleyerek, "Türkiye'nin bir an önce Gümrük Birliği Anlaşması'nı revize etmesi ve her iki tarafın da çıkarlarını eşit şekilde ortaya koyan bir serbest ticaret anlaşması imzalaması gerekir." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

AB KAPISINDA BEKLEDİĞİMİZ YETMEDİ Mİ, ALMAK İSTEMEDİKLERİNİ NİÇİN ANLAMAK İSTEMİYORUZ? BİR DİLENCİ BİLE BİR KAPIYA GİTTİĞİNDE KAPIDA FGAZLA BEKLEMİYOR. BİZE YAKIŞAN KENDİ BİRLİĞİMİZİ KURALIM, KURACAĞIMIZ BİRLİK AB GİBİ IRKÇI BİRLİK OLMASIN NKİ DÜNYA BARIŞINA HİZMET EDELİM.

Ahmet Faruk

Keşke Yeniden Refah Partisi diyanetteki ve ilahyatlardaki diyalogcu sözde proflarada bir el atsa.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23