• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı! Davut Güloğlu'nun paylaşımı olay oldu

Yeniakit Publisher
2023-03-24 18:11:00 -
Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı! Davut Güloğlu'nun paylaşımı olay oldu

Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı şarkıcı Davut Güloğlu, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasıyla ilgili olarak konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nde Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı şarkıcı Davut Güloğlu, sosyal medya hesabından, partisinin Cumhur İttifakı'na katılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk." ifadelerini kullandı.

Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılması sonrası, partinin Kültür ve Sanattan Sorumlu Genel Başkan Danışmanı Davut Güloğlu'ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Sosyal medya hesabından tweet paylaşan Güloğlu şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımızın talepleri görüldü ve Cumhur İttifakı ile sonunda istediğimiz noktada buluştuk. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın açıklamalarını bekleyin. Detayları öğreneceksiniz. Hayırlı olsun."

Ne olmuştu?

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi (YRP) arasında uzlaşma sağlanmış ve YRP'nin, 14 Mayıs'ta seçimlere Cumhur İttifakı bünyesinde katılacağı duyurulmuştu.

YRP'den konuyla ilgili ilk açıklama gelmiş ve 4 partinin genel başkan yardımcıları, YSK önünde ittifakın son tablosuna dair mesajlar vermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

YRP'sinin Cumhur ittifakıyla seçimlere girmesi niçin malum çevreleri rahatsız etmiştir?, rahatsız olan malum çevreler yıkıma hizmet edenler olmasıyla, YRP, ne kadar isabetli bir seçim yaptığının da kanıtıdır, gerisi teferruattır.

akif

Ankaralı yorumcu gardaşıma aynen katılıyorum, çok güzel tespitlerde bulunmuş, eşine kötü muamele eden insan olamaz en ağır ceza ile cezalandırsın ama kadının beyanı esastır denilerek erkeklere ceza verilmesi haksızlıktır bütün kadınlar haklı, bütün erkekler haksızdır mantığı ile hareket edilerek kades programı mı adı ne ise bir telefonla sorgusuz sualsiz erkeği evden uzaklaştırmak zulümdür ya kadın haksızsa,çirkefse ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23