• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden Refah Kurucularından Mahmud Altunsoy: Bugün Milli Görüş hakim! YRP kaybettirme siyaseti yapıyor

Yeniakit Publisher
2024-03-29 22:40:00 - 2024-03-29 23:28:27

Yeniden Refah Kurucularından Enerji İşçileri Sendikası Kurucu Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Akit TV'de Ters Kutuplar programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski partisi YRP'yi kaybettirme siyaseti uygulamakla eleştiren Altunsoy, bugün Milli Görüş'ün iktidarda olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Kurucularından Enerji İşçileri Sendikası Kurucu Genel Başkanı Mahmud Altunsoy Akit TV'de Ters Kutuplar programında açıklamalarda bulundu. 

Altunsoy'un açıklamaları şöyle:

Yeniden Refah Partisi kapandıktan sonra Saadet Partisi'ne kadar geldi. Bazı şer gruplara katılan SP milli görüş çizgisinden ayrıldı. Baktık Milli Görüş'ün temsil edildi bir parti lazım. Yeniden Refah Partisi'ni kurduk. Geçen seçimlerde Genel Başkan'a gittim. Biz bu seçimlerde ya hiç kimseyle beraber olmayacağız ya da mevcut hükümete destek vereciğiz. Benim gibi fikir verenler Cumhur İttifakı'na YRP'yi yönlendirenler tasfiye edildi. Suat Kılıç'ı Bayram Sakartepe'nin yerine getirdiler. Partimizden ayrılanlarla parti kursak belki iki üç parti bile çıkar. Çünkü ahde vefa yok. Ben Fatih Erbakan'ı dört kez aradım dönüş bile yapmadı.

Bir insanı sevmek zorunda değilsiniz ama herkes birbirine saygı duymak zorunda. Ben Allah rızası için siyaset yaptım.

3-4 yıl önce Akti TV'ye katıldığımda hükümeti eleştiren açıklamalarda bulundum. Ahlak ve mana üzerine siyaset yok.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan intikam almak isteyen YRP'ye geliyor"

Allah rahmet eylesin Erbakan Hocamız, ahde vefayı bilen biriydi. Fatih Erbakan'ın etrafında duvar ören birileri var. Ne olursan ol gel dersen böyle olur. Teşkilatlardaki insanları seçip atarken cüzdandaki paraya değil geçmişine dürüstlüğüne bakılmalı, Suat Kılıç denenmiş bir isim daha. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan intikam almak isteyen YRP'ye geliyor. Konuşulacak çok şeyler var.

Doğan Aydol hocamızı ben severim. CHP ve İmamoğlu'nu öven söylemleri oldu. Ömrünü Erbakan hocamıza vakfeden bir insan. Cumhur İttifakı ile birlikte hareket etmemiz lazım diye disipline sevk edildi. Partinin yapısını siz buradan anlayın. Yönetim konusunda büyük sıkıntı var. YRP'de ne yazık ki Milli Görüş değerlerine göre ilerlenmedi. O yüzden bu kadar çok kişi ayrılıyor. İnsanlar eleştiriyorlar beni konuştuğum için lan niye konuşmayacağım emek sarf ettiğim yerde. Şimdi geldiğimiz yerde kaybettirme üzerine siyaset yapılıyor. Bu bize bir şey kazandırmaz. Bugün Milli Görüş hakim, hatalar var evet. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli maaşını istese 20 bin yapar ama seçimden sonra vergiler zirve yapar. Bir emeklinin devlete yükü yüz yıl. Akıllı ve mantıklı düşünmemiz gerekiyor. Kaybettirme siyaseti bize bir şey kazandırmaz.

YRP'nin arkasında ciddi bir para kaynağı var. Arkasında kim var! İYİ Parti'nin bir dönem masraflarını kim karşılıyorsa o karşılıyor. Bugün seçim yatırımının değeri 12 milyon dolar. İstanbul'da en çok YRP'nin reklamları var. Buğra Kavuncu bilemem dedi. İmamoğlu geçen dönemde partileri kullandı.

İmamoğlu bugün bu partilere dağıttığı bu paraları belediye çalışanlarına dağıtsa zaten kazanırdı. Ancak kendisi taşeron seviyor.

Murat Alan: YRP Başkanı Fatih Erbakan'ın AK Parti'ye ilişkin isteklerinin olduğu bunların, Gazze, Malatya Kürecik üssü ve emekli maaşları olduğu iddia edildi. Yerel Seçimlerle Kürecik radar istasyonunun ne gibi bir ilişkisi var da AK Partiye şart koşabiliyor. Diğer taraftan da LGBT evliliğine Türkiye hazır diyor Fatih Erbakan. Bu seçimde kazanamayacaklarsa kime kazındırıyorlar?

Altunsoy: Çok kısa cevap vereyim. Bir önceki seçimlerde bu talepler yoktu. Bu samimiyetsiz bir karar. Seçime 3 gün kala Kürecik'i kapattıramazsınız. İsrail ile ticareti engelle diyor. Kendisi yapmıyor ki özel sektör yapıyor. Ayasofya açıldı biz yıllardır bunun hayalini kuruyorduk.

Avrupa size para veriyor. İBB bunu kullanıyor gavur size boşa para vermiyor. Anaokulunda LGBT eğitimi istiyor.

"Gerçek Milli Görüşçüler bu seçimde Cumhur İttifakı'nın desteklenmesini talep ettiler"

Rahmetli Erbakan hocamızla yol yürümüş Akıncılar harekti bugün Üsküdar'da bir araya geldi. Gerçek Milli Görüşçüler bu seçimde Cumhur İttifakı'nın desteklenmesini talep ettiler. Bu insanlar Fatih Erbakan ile değil merhum Erbakan hocamızla vakit geçirmiş. Yarın vereceğimiz her oy bize mahşerde sorulacak. Ben kendim istifa ettim YRP'den Genel Sekreter Suat Pamukçu'ya evrakı verdim ben bunu kabul edemem dedi. Genel Evrak birimine dilekçemi verdim istifa ettim. Siyaset içinde olanların sosyla hayatı olmaz. Ben özgürüm siyasi bir amacım yok.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YRP...

MİLLETİ SİZİN ZİLLETİNİZDEN KURTARMAYA ÇALIŞIYOR...

asim keskin

ben söyleyeyim nedenini. Fatih Erbkan, babasini birebir taklit etmek icin herseyi yapiyor. Kendinen söyledigi hic bir sey yok.Babasina özeniyor ve onun yasadiklarinin aynisini yasamak istiyor.En basta da, MSP-CHP koalisyonuyla bu özleme balamak istyor. Yani bu özlemi dgidermek isterken Türkyie 50 yil geriye gitmis onun icin zerre kadar önemli degil tipki fetöcüler gibi. buna capsizlik, kindarlik ve münafiklik denir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23