• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeniden gündeme geldi! Netanyahu ile Adnan Oktar arasında ne var?

Yeniakit Publisher
2023-10-06 12:42:00 - 2023-10-06 14:14:54

Yahudi iş adamı Dogan Kasadol, Adnan Oktar ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki ilişkiye dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kendisini Osmanlı torunu olarak tanımlayan Yahudi iş adamı Dogan Kasadol, Akit TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dogan Kasadol, Adnan Oktar ve İsrail bağlantıları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Üstü kapatılan bir dosyadan bahseden Kasadoğlu, şunları söyledi:

İsrail'e zarar verenin kafasına bomba atarız, gibi böyle saçma sapan savunmaya geçmişti Adnan Oktar. Netanyahu'nun, ekibinin ve oradaki sözde dini partinin Adnan Oktar örgütü ile ne alakası var? Bunun bir defa tespit edilmesi ve açıklanması gerekir. Adnan Oktar ile alakalı pek çok ilişkisini ortaya koyduğum bir şikayet dosyası düzenlemiştim ve mali şubede o konuda ifade verdim. Fakat bu dosyaya bugün maalesef ulaşmak mümkün değil adliyede. Ben şimdi tekrar soruyorum ve tekrar adliyeye başvuracağım. Diyeceğim ki, bu dosyanın akıbeti ne oldu? Bizim ilişkilerimizin düzelmesi vs. Netanyahu'nun Adnan Oktar ile ilişkisine mi bağlı?

{relation id:1762399 slug:'sadece-adnan-oktar-degil-mafya-ve-unluler-de-var-7-kisi-gozaltinda'}

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Doğruya Doğru

Aralarında Şu var; Adnan ın Patronu Netanyahu. Daha bir çok bilmediğimiz sözde tarikatın Patronu da bunlar, zamanı gelince haince Müslümanları kötü gösterecek olaylar davranışlar yaptıracaklar ve Sözcü, halk TV, Tele1, Fox, Star,Flaş Tv, Yeniçağ bunları ballandırarak, köpürterek Müslümanlar sapık kötü Propagandası yapacak bu iftiralar ve tezgahlar kıyamete kadar sürecek. İyi ile kötünün savaşı bu.

hasel

Biri,cinselliği ve dini konuları öne çıkarıp,ülkemiz aleyhine casusluk yapan,diğeri de aslında ülkemizi hiç sevmeyen,filistine zülüm yapan cellat.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23