• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Şafak yazarı, Hayko Cepkin'i rezil kepaze etti: "Son konserim olabilir" diyen yavşağın bu yaz 20 konseri var

Yeniakit Publisher
2023-06-04 13:08:00 - 2023-06-04 17:13:23
Yeni Şafak yazarı, Hayko Cepkin'i rezil kepaze etti: "Son konserim olabilir" diyen yavşağın bu yaz 20 konseri var

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, seçimlerden önce "Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz" diyen sanatçı Hayko Cepkin'i isim vermeden sert sözlerle eleştirdi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı İsmail Kılıçarslan, seçimlerden önce "Son olmaması için hepiniz sandıkta ne yapacağınızı çok iyi biliyorsunuz" diyen sanatçı Hayko Cepkin'i isim vermeden sert sözlerle eleştirdi. 

Kılıçarslan, "Oy toplamak için 'son konserim olabilir' diyen yavşağın bu yaz 20 tane konseri var. O yavşağa bakıp 'kim, niye kandırıyor lan bizi?' bile demiyorlar yahu" ifadesini kullandı.

Kılıçarslan, yazısında muhaliflere de yüklenirken şunları kaydetti:

"Durmadan anlatıyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’na oy veren ve bizatihi Kılıçdaroğlu tarafından 'bu seçimi kesin olarak kazanıyoruz' cümlesine inandırılarak dolandırılan insanları rehabilite etmek gibi bir derdimiz ya da sorumluluğumuz yok. Sadece, kendilerini son derece mesnetsiz şekilde 'üstün' olarak tanımlayan bu insanların şerrinden emin olmak zorundayız.
...
Bakın açık söylüyorum. Artık bizim, bu güruhu rehabilite edebilmek için yapabileceğimiz hiçbir şey olmadığına inanıyorum. O yüzden durmadan safları sıklaştırarak, mücadeleyi bir an olsun bırakmadan uğraşıp didinmekten başka hiçbir çıkar yolumuz yok.

Gevşemek de yok, politikacılar eliyle 'güdülen' bu kütlenin ne denli tehlikeli olabileceğini bir an olsun akıldan çıkarmak da yok.

Bunu daha çok konuşacağız önümüzdeki dönemde."

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gnty

Bu Hayko Cepkin gibi sanatçı musfetteleri birer projedir gençliğin başına beladır ve tehlikelidir devlet olarak bunları iyi takip etmek gerekir

Emekli memur...

Sayın yazarın sözlerine Sonuna kadar katılıyorum bu vatanı milleti seven vatanın Öz evlatları ne zamana kadar horlanacak bu alçaklar tarafından küçük düşürülecek yeter artık bu namussuzlar ya bu ülkeyi terk etsin ya da bu ülkede adam gibi yaşamayı öğrensin bunların g***** kaldıranlar utansın, boğaza Nazır yerde yaşayacaksın bu millete ihanet edeceksin 4-5 memurun aldığı maaşı bir gecede harcayıp Çerez parası edeceksin bu millete ihanet edeceksin artık Reis'in de bunları görmesi gerekiyor Bu ülke bu devlet Bu bayrak ve Vatanını milletini seven insanlar bu kadar ucuza gitmemesi lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23