• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin heyecanlandırdı: İlk duyurum öğretmenlere..

Yeniakit Publisher
2023-06-05 16:48:00 -
Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin heyecanlandırdı: İlk duyurum öğretmenlere..

Yeni Milli Eğitim Bakanı olan Yusuf Tekin "İlk duyurum değerli öğretmenlerimiz için.." sözleriyle atanmayı bekleyen öğretmenleri heyecanlandıran bir açıklama geldi.

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ilk duyurusunu atama bekleyen öğretmenler için yaparken bu açıklama öğretmenleri umutlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni Bakanlar Kurulu’nda yer alacak isimleri açıkladı. Açıklanan İsimler arasında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in yerine getirilen Yusuf Tekin de yer aldı.

İlk duyurusu öğretmenleri heyecanlandırdı

Çiçeği burnunda yeni Milli Eğitim Bakanı isminin kamuoyuna duyurulmasının ardından ilk açıklamasını gerçekleştirdi. İlk duyurusunu atanmayı bekleyen öğretmenler için yapan Yusuf Teki’in sözleri öğretmenleri heyecanlandırdı.

Tekin yaptığı açıklamada ihtiyaçların önceden tespit edildiğini belirtirken “Yeni kabinemiz hayırlı olsun. İlk duyurum değerli öğretmenlerimiz için olacak. Arkadaşlar kadro sayısı bellidir, ihtiyaçlar önceden tespit edilmiştir.” İfadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gul

Aslan payını eğitime ayırdık dediler.45.000 öğretmen atadılar. 100.000 üzerinde sağlıkçı atadılar. Bu nasıl bir aslan payidir anlamadım. Gençlerin ümidiyle neden oynanıyor. Bunun bir takvimi olması gerekmez mi. Haziran ortasına kadar bu gençler atama beklediler. Herşey ateş pahası, mecburen buldukları işe girip para kazanmak için çalıştılar. Atanabilir bir puan almalarına rağmen, özel kurumlarda 3000-4000 liraya öğretmenlik yapan gençleri görmüyor olamazsınız. Yazıktır günahtır . Net olun biraz.

M.Lütfü URAL

Bu sözün neresi heyecan verecak??
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23