• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni belediye başkanı ifşa ettirdi! CHP’nin yönettiği belediyede şoke eden itiraf

Yeniakit Publisher
2024-04-23 11:23:00 - 2024-04-23 11:24:09

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla ilgili olarak düzenlediği halka açık basın toplantısında, CHP döneminde yaşanan bir skandalı gündeme gelmişti. Soyuak, bu sefer de İzmir’in neden lağım koktuğunu böyle ifşa etti.

CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla gündem olan AK Partili Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, halka açık basın toplantısı sırasında CHP döneminde yaşanan skandal olayı gün yüzüne çıkardı. CHP döneminde, atık suların yüzde 50'sinin arıtılmadan mavi bayraklı plaja döküldüğünü, Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Eray Aydın'a itiraf ettiren Soyuak, toplantıyı canlı olarak belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak, CHP'li eski belediye başkanının lüks makam aracını satışa çıkarmasıyla ilgili olarak düzenlediği halka açık basın toplantısında, CHP döneminde yaşanan bir skandalı gündeme getirdi. Soyuak, CHP döneminde Gelibolu'da atık suların yüzde 50'sinin arıtılmadan mavi bayraklı plaja döküldüğünü iddia etti. Bu iddiayı Gelibolu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Eray Aydın'a itiraf ettirdiğini söyleyen Soyuak, toplantının canlı olarak belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasını da sağladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Milli bekâ

Milletle sorunu olan chp kazandığı belediyelere bağlı kuran kurslarını kapatmaya başladı. Her fırsatta milletten intikam almaya çalışan chp zihniyeti bu işlerden vazgeçmeli.

Nur

Allah onları kafirlerle hsşır edecek bunlara oy veren müslümanlar sizde aynı şekilde olacaksınız kişi sevdiği ile
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23