• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Asya Peker'in yalanına sığındı! İftiralarınız Gayretullaha dokunmasın

Yeniakit Publisher
2021-08-16 00:32:00 - 2021-08-16 05:26:15
Yeni Asya Peker'in yalanına sığındı! İftiralarınız Gayretullaha dokunmasın

Sedat Peker'in "Kendisini fazla tanımadığım halde, benimle bağlantılı olduğu için hapse atılıp koronavirüsten öldü" dediği Mustafa Karslı'nın uyuşturucu suçundan yıllarca hapis yattığı ve astım hastası olduğu için öldüğü ortaya çıktı. Peker'in yalanına sığınan Yeni Asya Gazetesi ise "Gayretullaha dokundu" başlığını atarak algı oluşturmaya kalktı.

Suç örgütü lideri olmak iddiasıyla kırmızı bültenle aranan Sedat Peker'in 'benimle bağlantılı diye, aslında kendisini tanımadığım masum bir kişiyi (Mustafa Karslı) cezaevine koydular, koronadan öldü. Bu işler gayretullaha dokunur,' diye algı üretince Yeni Asya Gazetesi de "Kul hakları Gayretullaha dokundu" diye başlık attı. Koronavirüs nedeniyle cezaevinde öldü denilen Mustafa Karslı'nın astım hastalağı nedeniyle kaldırıldığı hastanede öldüğü ortaya çıktı. Hakkında masum, gariban denilen, onun üzerinden "gayretullaha dokundu" diye algı üretilen kişi, 2004 yılında uyuşturucu kaçakcılığından cezaevine girdiği, 15 yıl hapis yattığı ortaya çıktı.

İşte Yeni Asya'nın attığı başlık

Peker'in yalanı ortaya çıktı

"Sırf bana olan kinleri yüzünden bu arkadaşımız cezaevinde yeterli sağlık bakımı olmadığı için vefat etti." diyerek devletin kasıtlı olarak cana kastettiği şeklinde iftira atan Peker'in yalanı çok geçmeden ortaya çıktı.

İşte 2004 tarihli bir gazetede, Mustafa Karslı'nın uyuşturucu suçundan tutuklandığını gösteren gazete haberi:

Karslı 4 ay önce tekrar tutuklanmış

Mustafa Karslı'nın, 2004 yılındaki tutuklama sebebi ile 15 yıl cezaevinde kaldığı, zıktıktan sonra da, yine tutuklanıp serbest kaldığı bildirilirken, son olarak da 2021 Mart ayında tutuklandığı öğrenildi.  Sedat Peker'in BAE'ye sığınarak Türkiye'yi karaladığı videolarını yayınlamadan çok önce, 2021 Mart ayında tutuklanan Karslı'nın, son olarak da Sedat Peker'in tahsilat işine aracılık ettiği gerekçesi ile utuklandığı belirlendi. 

Ölüm raporu ortaya çıktı

Öte yandan Peker'in, Karslı hakkında koronavirüsten hayatını kaybettiği ve cezaevinde bilerek tedavi edilmediği şeklindeki yalanı da çürüdü.

Peker'in iddiasının aksine Karslı'nın cezaevinde rahatsızlanınca Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve koronavirüsten ölmediği öğrenildi.

Hastanede hayatını kaybeden Karslı'nın ailesi, akciğerlerinde sıkıntı olduğunu ve astım rahatsızlığının bulunduğunu ifade etti.

Sedat Peker$in "Gayretullaha dokunur" diyerek, sanki hiçbir suçu olmayan gariban birisi cezaevine konulmuş ve orada ölmüş gibi algı oluşturduğu, Yeni Asya'nın da Peker'in açıklamasına doğru imiş gibi birinci sayfadan yer verdiği Mustafa  Karslı ile ilgili 2004 yılındaki operasyonun haberleri:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

YENI ASYA SANA,DA SEDAT PEKERE,DE SOKAYIM SIZ IKI BIRIKET BIR SIRKETSINIZ KOKOINMANLA

gayretullah ve islam dusmanlarina kuklalik!!!!

gidin isinize
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23