• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Aile Bakanı ile ilgili o gerçek şok etti

Yeniakit Publisher
2023-06-04 13:22:00 - 2023-06-04 17:16:36
Yeni Aile Bakanı ile ilgili o gerçek şok etti

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeni kabinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na getirilen Mahinur Özdemir Göktaş, geçmişte Brüksel Parlamentosu'nda milletvekilliği yapmıştı. Göktaş, 2015'te 1915 olaylarını "Ermeni Soykırımı" olarak nitelendirmeyi reddetmesinin ardından partisinden ihraç edilmişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yeni kabinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na getirilen Mahinur Özdemir Göktaş, geçmişte Brüksel Parlamentosu'nda milletvekilliği yapmıştı. 

Belçika doğumlu olan Göktaş, meclise 2009'da Hıristiyan Demokrat çizgideki "İnsancıl Demokrat Merkez" (CDH) partisinden seçilmişti. Göktaş böylece Avrupa'nın ilk başörtülü milletvekili oldu.

2015'te 1915 olaylarını "Ermeni Soykırımı" olarak nitelendirmeyi reddetmesinin ardından partisinden ihraç edilen Göktaş, görevine bağımsız milletvekili olarak devam etti. Göktaş Brüksel Parlamentosu'nda 2019'a kadar Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanvekilliği ve Kadın-Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekilliği gibi görevlerde bulundu. 

Belçika'da yaptığı çalışmalardan dolayı 2019'da Kral Leopold Devlet Nişanı'na layık görülen Göktaş, 2020'de Türkiye Cumhuriyeti Cezayir Büyükelçisi olarak atandı.

2019'dan bu yana İslam İşbirliği Teşkilatı Kadın Danışma Komisyonu üyeliği görevlerini sürdüren Göktaş, Fransızca, İngilizce ve Felemenkçe biliyor. Göktaş, evli ve 2 çocuk annesi. Atama sonrasında bazı  basın organları, Göktaş'ı "Erdoğan'ın manevi kızı" olarak nitelendirmişti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'na çok büyük şok! Vay anam vay" target="_blank">
Kemal Kılıçdaroğlu'na çok büyük şok! Vay anam vay
Kemal Kılıçdaroğlu'na çok büyük şok! Vay anam vay

Medya

Kemal Kılıçdaroğlu'na çok büyük şok! Vay anam vay

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

HELAL OLSUN SAYIN HANIMEFENDI BAKANIMIZA 

Süleyman Ferit

Yurt dışi sorunlarını reise aktarmayan yalan siyleyen vekillere NISANUR EVLADIMIZ KAPAK OLSUN. YALAN ER GEÇ ORTAYA CIKAR BİLDIGI HALDE, MİLLETI ATLATAN O VEKILLER REISI UYANDIRMIŞIZ RABBIME ŞÜKÜR, NISANURU BILEN BULAN VE ONUN GIBI OLAN EVLATLARİMIZIN DEVAMI Avrupada daha var unutma. sahtekar vekillik yapanlara KAPAK OLSUN. Nisanur ermeni tasarisına karsı cıktıgi için tesbit edilmedi asla. Nisanur yaşantisi niyeti Hep müslüman ve Türk olarak yaşadi avrupada ve RABBIM de niyete ödülünu dünyada reisi vesile ederek verdi. Görevin hayırli olsun kızım evladım Bakanım nisanur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23