• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne karşı çıkanlar görsün!

Yeniakit Publisher
2023-09-28 19:31:00 -
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne karşı çıkanlar görsün!

İstanbul'da sağanak yağış etkili oluyor. Yağışla beraber İstanbul trafiği adeta kızardı. Mega kentte etkili olan yağışın ardından kızaran İstanbul trafiğini rahatlatan Yavuz Sultan Selim Köprüsü için "Üçüncü köprüye karşı çıkanlar görsün", "Yavuz Selim köprüsü olmasaydı İstanbul’un trafiği hepten keşmekeşti" şeklinde yorumlar yapıldı.

Meteoroloji ve AKOM'un uyarıları sonrası beklenen sağanak yağış İstanbul'da etkili olmaya başladı.

Mega kentte trafik, yağmurun başlamasıyla durma noktasına geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) trafik yoğunluğu haritasına göre saat 16.00 sularında trafik yoğunluğu yüzde 72'lerdeyken saat 17.00 itibarıyla yoğunluk yüzde 76 olarak ölçüldü.

"Üçüncü köprüye karşı çıkanlar görsün"

Yukarıda yer alan İstanbul trafik haritasında yeşil renkle gösterilen (Yol açık ve akıcı) kesim Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve bağlantı yolları.

Mega kentte etkili olan yağışın ardından kızaran İstanbul trafiğini rahatlatan Yavuz Sultan Selim Köprüsü için "Üçüncü köprüye karşı çıkanlar görsün", "Yavuz Selim köprüsü olmasaydı İstanbul’un trafiği hepten keşmekeşti" şeklinde yorumlar yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Antikemall

Onlar kör ve sağırdırlar.Kalpleri ise mühürlüdür.İnkar etmekte oldukları şey boyunlarına dolanır durur.

Gültekin

Malum çevrelerin derdi üçüncü köprüye karşı çıkmak değildir, bunların amaçları ülkemizin rahatlığı için yapılan hizmetleri engellemektir, hangi ülkenin vatan severi, ülkesine yapılan hizmetleri engelleyebilir?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23