• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşlı bunak dünya ile alay ediyor! Biden'dan Gazze'ye yardım açıklaması...

Yeniakit Publisher
2023-10-20 22:53:00 - 2023-10-20 23:26:45
Yaşlı bunak dünya ile alay ediyor! Biden'dan Gazze'ye yardım açıklaması...

Fıkıh Doktoru İhsan Şenocak'ın "yaşlı bunak" diye tanımladığı ABD Başkanı Joe Biden'dan alay eder gibi bir açıklama geldi.

ABD Başkanı Joe Biden, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile yapacağı görüşme öncesinde, açıklamada bulundu.

Hem siyonist İsrail'in katliamına tam destek verip hem de Gazzeli mazlumlara yardımı düşünüyormuş gibi davranan Biden, "Refah Sınır Kapısı’ndan 24 ila 48 saat içinde ilk 20 kamyonun geçeceğine inanıyorum" dedi.

İsrail'in Gazze'ye yönelik acımasız saldırılarında 14’üncü gün biterken, Gazze Şeridi’ndeki insani kriz gün geçtikçe büyüyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne verilen yakıt, elektrik ve suyu kesmesi, ardından bölgeye gönderilmek istenen insani yardımları engellemesi ise Filistinli mazlumlar için durumu daha da zorlaştırıyor. İnsani yardımların Gazze Şeridi’ne ulaştırılması amacıyla Mısır’daki Refah Sınır Kapısı’nın açılması beklenirken, ABD Başkanı Joe Biden, Avrupa Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen ve Avrupa Birliği (AB) Konseyi Başkanı Charles Michel ile Beyaz Saray’da gerçekleştireceği toplantı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Biden, dünya ile alay eder gibi, “İsrailli yetkililerden ve Mısır Cumhurbaşkanı’ndan geçişin açık olacağına dair taahhüt aldım. Refah Sınır Kapısı’ndan 24 ile 48 saat içinde 20 kamyonun geçeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

İsrail 1947 den beri hangi sözünü tutmuş ki bu sözünü tutsun, ABD'de halk yavaş yavaş inanıyor. Hele yıllarca köle olarak kullanılmış, ikinci sınıf muamelesi gören Afrika Kökenliler, soy kırıma uğrayan Kızılderililer öfkelerini kusmaya başlasalar ABD ertesi gün SSCCB den beter hale gelir. Birde ABD askerleri İsrail için girecekleri savaşta ölmeleri halinde bunun sonucu ABD iyiden iyiye karışır. ABD'den korkulduğu için İsrail ile kimse çatışmayı göze alamıyor, ancak korkunun ecele faydası yok, bugün Gazze, yarın Filistin'in kalan kısımları, Lübnan, Ürdün, Suriye derken sırada ya İran ya Türkiye var. Onun için Mehmet Akif Ersoy'un dediği tek dişi kalmış canavar dan korktukça birgün bize sıra geldiğinde neden yılanın başını baştan ezmedik diye keşke demeyelim. Harekete geçelim, harekete geçirelim...

Misafir

Bunak ve yaşlı kim sorguya çeker Ahiret de kaldı mahkemesi Kuran a inananlar fos olmasaydı zaten bu duruma gelmezdi Kimse kızmasın 4 halife gelse bile rahatını bozmaz millet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23