• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşlanmaya karşı ev yapımı krem

Yeniakit Publisher
2022-07-27 17:26:00 - 2022-07-27 17:27:38
Yaşlanmaya karşı ev yapımı krem

Bu tarif sayesinde cilt gerekli tüm besinleri alır, gençleşir ve aynı zamanda nemlendirme yoluyla daha parlak bir görünüme kavuşturur. Bu yöntemi yüz ve boyun bölgesine uygulayarak cilt tipi ve yaş kriteri olmadan daha genç görünebilirsiniz.

Zaman ilerledikçe yüzümüz kırışır, aldığımız kiloları rahatça veremeyiz ve eninde sonunda kamburlaşırız. Yaş aldığı halde genç görünebilen insanlara hepimiz gıptayla bakarız ve günün birinde yaşımızı insanlara söylediğimizde inanamamalarını isteriz.

Vitamin enjeksiyonları ciltte kaybolan gençliği, ışıltıyı ve gerginliği yerine koymak için kullanılır. Birden çok kez kullanılabilen vitamin enjeksiyonları sırasında seans sayısı kişinin cildine ve sorunun derinliğine göre değişir.
Vitamin enjeksiyonu uygulaması herkese uygun bir işlemdir. Bu yöntemi yüz ve boyun bölgesine uygulayarak cilt tipi ve yaş kriteri olmadan daha genç görünebilirsiniz.

Vitamin enjeksiyonu yapmadan da yaşla birlikte azalmaya başlayan kollajen ve hyalüronik asit seviyelerini dengeleyerek cildin daha genç görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunu başarmanın çok da kolay bir yolu var. Eğer size verdiğimiz tarifi uygularsanız yaşlılığın gözle görülen tüm belirtileri kaybolacak ve her zaman hissettiğiniz yaşta görüneceksiniz. 

Yaşlanmaya karşı ev yapımı krem

Malzemeler
1 yemek kaşığı bal
3 yemek kaşığı pirinç
1 yemek kaşığı süt
Hazırlanışı
Bir bardak suyun içinde pirinci kaynattıktan sonra süzün ve suyunu saklayın. Pirinç ve balı karıştırarak macun kıvamı elde edin, ardından yüzünüze uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra durulayın ve 1 hafta yatmadan önce süzdüğünüz pirinç suyunu yüzünüze sürün ve öyle yatın. Bir hafta sonra aynaya baktığınızda 10 yaş genç bir insan göreceksiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23