• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaşar Okuyan'dan Kılıçdaroğlu yorumu: Allah bunların eline memleketi vermesin...

Yeniakit Publisher
2023-03-03 03:56:00 -

Ülke TV'deki "En Sıradışı" programı, altılı masanın son toplantısını ele aldı. Eski CHP bakanı Yaşar Okuyan, Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibine yönelik eleştirilerde bulundu. Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı, Okuyan'ın sözlerini canlı yayında açıkladı.

Ülke TV'de yayınlanan "En Sıradışı" programı bu akşamki bölümüyle ses getirdi. Programda altılı masanın adaylık için gerçekleştirdiği son toplantı masaya yatırıldı.

"Yazık olur Türkiye'ye"

2019 yılında üyesi olduğu olduğu CHP'den ihraç edilen eski bakanlardan Yaşar Okuyan, Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu. Akşam Gazetesi Ankara Temsilci Emin Pazarcı, Yaşar Okuyan ile gerçekleştirdiği telefon konuşmanın detaylarını ilk kez canlı yayında açıkladı. Pazarcı, Okuyan'ın Kılıçdaroğlu ve ekibini kastederek kendisine "Allah bunların eline memleketi vermesin! Ben bunları tanıdım iktidara gelirlerse yazık olur Türkiye'ye" dediğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Körfez

Espri ise hiç komik değil heykelci chpkkli.kim dürüst, namuslu.git algini başka yerde yap.bu dediklerin ve çok daha fazlası,sözde solcu geçinen, Atatürkçü geçinen, gerçekte vatan millet bayrak din dusmani Sskyi batıran , tecavüzcü, yalancı PKK yandaşı sizin tayfada mevcut

Körfez

Doğrudur, aynı chpkk gibi değil mi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23