• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yarım Genel Başkan, Kılıçdaroğlu'nu geçti! Dönme rekoru kırdı

Yeniakit Publisher
2024-03-17 20:36:00 -
Yarım Genel Başkan, Kılıçdaroğlu'nu geçti! Dönme rekoru kırdı

Yarım Genel Başkan, Kılıçdaroğlu'nu geçti! Dönme rekoru kırdı

Gafları ve verdiği yanlış bilgiler nedeniyle eleştirilen CHP'nin yarım Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti’nin İzmir adayı Hamza Dağ’ı parti logosunu kullanmadığı için eleştirdi. Ancak aradan bir hafta bile geçmeden CHP'nin Malatya adayı Veli Ağababa'nın kendisinden parti rozetini çıkarmak için izin istediğini ve kendisinin de bu izni verdiğini açıkladı.

Hamza Dağ'ı eleştirmişti

AK Parti’nin İzmir adayı Hamza Dağ’ı parti logosu takmadığı için eleştiren CHP'nin yarım Genel Başkanı Özgür Özel, “İzmir’de Erdoğan’ın resmi adayın yanında yok. İzmir’de ampulü gizleyerek propaganda yapıyorlar, oy istiyorlar. Şimdi burada soruyorum. İzmir’e aday olunca sakalını toplayan adaya soruyorum. Sen genel başkanını niye saklıyorsun?” dedi.

Katıldığı canlı yayında utanmadan söyledi

Özel katıldığı canlı yayında, "Malatya’da Veli Ağbaba müsade istedi rozetini çıkardı. Kimseye müsade verebileceğim bir şey değil aslında ama…" diyerek büyük bir skandala daha imza attı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kafkasya

Ya bunlar nasıl ucuz siyasetçiler ulan ahlaksızlık abideleri siz ne kadar utanmaz çirkin siyaset yapıyorsunuz sakalını topluyor demek ne demek ey saadetli refahlı kardeşim görüyormusunuz bunların orta çağ zihniyetlerin altındakini zikretmiş.Bunlara oy verenlerin elleri taş kessin müslümanım diyenler için.

Bosuna "velevkilerin onur uyesi" degil bunlar:)))

........
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23