• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vurulan yardım kuruluşunun direktörü Jose Andres İsrail'in maskesini indirdi ''Kasıtlı vurdular''!

Yeniakit Publisher
2024-04-04 13:38:00 - 2024-04-04 14:46:07
Vurulan yardım kuruluşunun direktörü Jose Andres İsrail'in maskesini indirdi ''Kasıtlı vurdular''!

Terörist İsrail'in vurduğu yardım kuruluşu World Central Kitchen Direktörü Jose Andres, İsrail dronları tarafından üçten fazla saldırı gerçekleştirildiğini söylerken, İsrail'in kendilerini kasıtlı olarak hedef aldığını belirtti.

Terörist İsrail Gazze'de yardım kuruluşu personelini taşıyan aracına hava saldırısı düzenlemiş ve aracın içindeki 7 peronel hayatını kaybetmişti. Dünya'dan tepkiler gelmeye devam ederken, yardım kuruluşunun yetkilisi Jose Andres'den çarpıcı bir açıklama geldi. Andres, İsrail'in kendilerini kasıtlı olarak hedef aldığını açıkladı.

3 kez vurdular!

İsraril'in araçları tanımasına rağmen operasyona devam ettiğini belirten Andres şunları söyledi:

"İlk araca saldırdılar... Bu bir zırhlı araç olduğu için güvenli bir şekilde kaçabildiklerini düşünüyoruz İlk arabadaki insanlar ikinci arabaya doğru kaçışırken bir saldırı daha oldu ardından arabaya ulaştılar. Sonra üçüncü saldırı oldu'' dedi. 

Yardım çalışanı telefon etti!

Jose Andres İsrail'in saldırısı sırasında yardım çalışanlarının kendilerini arayıp, '' Ne yapıyorlar? Bizi hedef alıyorlar'' dediğini söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osmanlı Torunları

Yüce Allahhım yaradan sensin yok Edicek Olanda yine sensin yer yüzündeki Tüm kafirleri kefereleri firavunları Şerefsizleri Dinsizleri imansızları soysuzları zalimlerin katillerin Soysuzların Soyunu Kurut Amin kanlarını kurut Ellerini kollarını Ayaklarını Bedenlerini kurut Amin ya kahar isminle kahru param Parça Etsin cayır cayır yaksın cehennemin yedi kat yerin dibine Soksun yüce mevlam Amin Amin Amin Amin Amin Amin

Ziya

Şerefsiz oğlu şerefsiz yahudi israil devleti aynısı size yapılacak bekleyin görün o zaman ipinizi elinde tutan ne abd ne ab sizi kurtaracak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23