• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yanlış anlaşılmasın, yeğeni Buğra Kavuncu ile ilgisi yok(!) FETÖ'cü Enver Altaylı'nın dosyasında Bush detayı

Yeniakit Publisher
2022-04-26 01:16:00 - 2022-04-26 01:22:34
Yanlış anlaşılmasın, yeğeni Buğra Kavuncu ile ilgisi yok(!) FETÖ'cü Enver Altaylı'nın dosyasında Bush detayı

İYİ Partililerin, Kavuncu'nun dayısı olmasına karşın, "Buğra Kavuncu ile ilgisi yok" dediği eski MİT'çi Enver Altaylı'nın FETÖ dosyasına, ABD Başkanı George W. Bush’un Ekonomi Danışmanı Edwina Rogers girdi.

 Yeniakit.com.tr 

FETÖ'den yargılanan Enver Altaylı'nın ABD'li Max adlı bir kişi ile elektronik yazışmaları, dava dosyasına girdi.

Buğra Kavuncu'nun dayısı Altaylı'nın, 15 Temmuz hain darbe girişimi öncesinde Max adlı kişiden kendisine ulaşmasını istediği, Altaylı'nın ilgili yazışmada, "Ülkem İslami terörün merkezine dönüşecek." ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Öte yandan dava dosyasında yer alan bir fotoğraf karesinde de ABD Başkanı George W. Bush’un Ekonomi Danışmanı Edwina Rogers'ın olduğu ortaya çıktı.

Buğra Kavuncu'nun dayısı Enver Altaylı ile ilgisi yok(!)

Eski İP'li Ümit Özdağ'ın, "Bahadır Erdem ve benzerlerinin el üzerinde tutulduğu, Ruzi Nazar-Enver Altaylı çizgisinin devamı Buğra Kavuncu’nun İYİ Parti Genel Başkanlığı’na taşındığı bir partide Ümit Özdağ’ın disiplin kuruluna sevk ve ihraç edilmesi doğaldır." sözleri ile tepki koyup partiden kovulmasına sebep olacak açıklamalar yapması ile yeniden gündeme gelen Buğra Kavuncu-Enver Altaylı arasındaki dayı-yeğen ilişkisi, İP yönetimi tarafından, her seferinde, "İlgisi yok" denilerek cevaplanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

OMUT

Şimdi bu cevabı zihniyetine sahip zavallılar kesinlikle bir Amerikan İngiliz bir İsrail'den daha fazla bulmuşken zarar veriyorlar Evet ama millet artık yüzde yetmişi bunu biliyor onu duyuyorum bunu görüyorum Allah'ın izniyle sizin geldiğiniz Yarın Selanik yani Yunanistan yani Avrupa gideceksiniz sizler Allah'ın izniyle

barış pınarı

Ailece satılmışlar ve. Hainler topluluğu.. Altaylı ailesi tam bir dönme ailedir... Vatan hainliği de sınır tanımayan İngilizlerin türkiyede ki dönme ajanları... Altaylı ailesi ve meşrabı İngiliz e kendilerini satmış misyoner tohumları..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23