• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yangında yalan, seçimde provokasyon!

Yeniakit Publisher
2023-05-16 10:53:00 -
Yangında yalan, seçimde provokasyon!

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun, "Yangında yalan, seçimde provokasyon!" başlıklı yazısı...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sorumsuzluğunu eleştirdi.

Karahasanoğlu'nun bugünkü yazısı...

Erzurum mitinginde, ortada taş atan falan olmadığı halde, aslında kendi sempatizanlarına taş atmaları gerektiğini hatırlatmak için, “Siz taş atmayın.. Siz taş atmayın, onlar size taş atsa da, siz onlara taş atmayın” diyen Ekrem İmamoğlu’nun nasıl bir kronik vaka olduğunu anlamak için..

Seçim gecesi yaptıklarını da hatırlatalım..

Saat:19.35 - Ekrem İmamoğlu: “Kılıçdaroğlu bu gece 13. Cumhurbaşkanı olarak ilan edilecektir.”

Yanlış okumuyorsunuz..

Henüz sandıkların yüzde 10’u açılmış-açılmamış, daha önemlisi ise, açılan sandıklarda Tayyip Erdoğan çok açık ara önde bir saat diliminde, Cumhur İttifakı adına tek kişinin “çok erken” olması sebebi ile bir açıklama yapmadığı saatlerde, provokasyonun kralı yapılıyor..

Geride olanların adına “Öndeyiz” deniliyor.

“Nasıl olsa, kimse bizden hesap sormayacak, saf insanları aldatayım, tahrik edeyim, Kılıçdaroğlu’nun geride olduğu ortaya çıktığında, kafalarda soru işareti oluşsun. Ortalık karışsın” amacı güdülüyor.

...YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

her şey güzel olacak ::)

her şey güzel oldumu istanbul 4 yılda. istanbul başkanı zor görüyor nasıl güzel olacak sayın başkan sende haklısın mansurla ikiniz birde başkan yardımcısı oldunuzmu tamam :))

Neron11

Adamın işi siyasetçilik değil çamur atma ve lideri gibi yalancılık, ne oldu,bunlar yalancı dediniz siz yalancı çıktınız, tabi her zaman olduğu gibi ne utanma ne özür yok, ama imamoğlu açıklama yaparken mansurun yüz ifadesi ile akşenerin 6 mart akşamı yüzündeki ifade ile aynıydı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23