• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yandex hangi vagona bineceğinizi de söyleyecek

Yeniakit Publisher
2015-07-22 16:02:00 -
Yandex hangi vagona bineceğinizi de söyleyecek

Rus arama motoru Yandex'in yeni uygulaması‘Yandex.Metro' metrobüs ve raylı sistemler aracılığıyla yapacağınız yolculukları planlamanıza yardımcı oluyor. Uygulama, İstanbullulara metroda hangi vagona binmeleri gerektiğini bile söyleyecek.

İstanbulluların trafiğe takılmadan rahatça seyahat edebilmeleri için oldukça kullanışlı bir uygulama geliştiren Yandex, metrobüs, metro, füniküler ve tramvay hatlarıyla ilgili tüm detayları 'Yandex.Metro'da topladı. Yeni uygulama, yolculara en uygun rotayı oluşturmanın yanı sıra metroda hangi vagona binmeniz gerektiğini bile söyleyecek.
Güzergahı belirleyen standart harita uygulamalarına göre oldukça gelişmiş özellikler sunmak için İstanbullular'ın ‘cep'lerine girmeye başlayan Yandex.Metro, ulaşılmak istenen noktaya en kestirme alternatifleri sunuyor. Toplu taşıma araçlarını en mantıklı şekilde kullanmaya yönelten uygulama, ortalama yolculuk süresi, trafik bilgisi ve rota özelliklerinin yanı sıra gidilecek yere en yakın çıkışta inilmesi için hangi vagona binmeleri gerektiğini de bildirecek.
Uygulama, iOS ve Android mobil işletim sistemi kullanan akıllı telefonlar için Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirilebiliyor.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23