• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalancı namussuzlara kapak olsun! Kimler İsraillilere topraklarını sattı

Yeniakit Publisher
2023-10-25 14:25:00 -

Akit Tv spikeri Sabri Şahsuvar, 'Filistinliler toprak sattı' yalanını uyduranlara çok sert tepki gösterdi.

Akit Tv'de ekranlara gelen Deri Kutu programında konuşan Sabri Şahsuvar, 'Filistinliler toprak sattı mı?' sorusuna bir kez daha cevap verdi.

Sabri Şahsuvar yaptığı açıklamada, "İsrail yayılmacı politikalarını elde edebilmek için Hristİyan kökenli aileleri bir araya getirerek Yahudilere arsalarının, arazilerinin, tarlalarının satışının yapıldığı İngiltere'deki arşivler bölümünde biliniyor. Ama bu gerçek kalkıp karaktersizlerin uydurduğu bir yalan gerçeğidir. Arapların yerinden edilmesiyle ilgili hem Hristiyanların hem Yahudilerin ortak bir konu üzerinde çalışarak buraların Yahudilere satıldığı biliniyor. Namussuzların uydurduğu bir propaganda var" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ercan

Esas problem Güneydoğu Anadolu'da bilhassa GAP bölgesinde Yahudilere satılan topraklardır. Binlerce dönüm arazinin Türk-Yahudi ortak şirketler tarafından alındığı söyleniyor, Devlet bu konuya el atmalı.

Hamburglu

Bir defa konuya girişiniz ve yazının sonunu "namussuzlar" diye bağlamanız yanlış. Filistinliler Osmanlı'nın çöküşünden başlayarak hatırı sayılır bir şekilde topraklarını ikinci dünya savaşının sonuna kadar ve hatta sonrasında da satarak büyük çoğunluğu Amerika kıtası olmak üzere dünyanın diğer yerlerine göç ettiler. Bunlardan bazıları örnek El Salvador Başbakanı Nayib Bukele veya Mexiko'nun en zengini Carlos Slim Helú ailesi ve bunun gibi birçoğu. Bunlar sadece bilinen en zengin ve gündemde aileler veya Gigi Hadid'nin emlak kralı babası ve ailesi vs. Kimse Filistinlilerin haklı davasına birşey demiyor ama doğruları bilmek lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23