• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

WhatsApp gizli olacak, müjde paylaşıldı! Risk, tehdit, tehlike anında sohbet kilitleme özelliği geliyor!

Yeniakit Publisher
2023-04-02 15:30:00 - 2023-04-02 15:40:39
WhatsApp gizli olacak, müjde paylaşıldı! Risk, tehdit, tehlike anında sohbet kilitleme özelliği geliyor!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'tan bir ilk daha. En son 2 yıl önce sohbet yedeklerini şifreleme özelliği üzerinde çalışmalar gerçekleştiren WhatsApp bu kez de sohbetler için kullanıcılar WhatsApp sohbet kilitleme özelliğine kavuşuyor. kullanıcılara büyük müjde! İşte yeni özelliğe ilişkin ayrıntılar!

WhatsApp Sohbet Kilitleme Özelliğine Kavuşuyor

WABetaInfo, WhatsApp'ın 2.23.8.2 beta versiyonunda kullanıcı gizliliğine odaklanan çok önemli bir özelliği ortaya çıkardı. Yeni özellik, kullanıcıların belirli sohbet pencerelerini parmak izi ya da parola aracılığıyla kilitleyebilmesine imkân tanıyacak.

Kullanıcılar bu özelliği kullanarak ekstra bir güvenlik katmanı ekleyebilecek. Böylelikle akıllı telefonunuza fiziksel olarak erişebilen diğer kişilerin görmesini istemediğiniz sohbetleri kilitleme imkânına sahip olacaksınız.

WABetaInfo, yıllardır popülerliğini sürdürmeyi başaran anlık mesajlaşma uygulamasına eklenecek yeni özelliği içeren bir ekran görüntüsü paylaştı. Paylaşılan görsel, söz konusu özelliğin nasıl bir görünüme sahip olacağı ile ilgili bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

WhatsApp'a Sohbet Kilitleme Geliyor: Ekran Görüntüsü Paylaşıldı!

Bir sohbeti kilitlediğiniz takdirde sadece parmak izi ya da şifre aracılığıyla erişebileceksiniz. tamindir'e göre: Şu anda geliştirme sürecinde olan sohbet kilitleme işlevinin tam olarak hangi tarihte kullanıma sunulacağı henüz bilinmiyor.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23