• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Web siteleriniz artık güvende

Yeniakit Publisher
2016-02-08 10:38:00 - 2016-12-25 13:28:26
Web siteleriniz artık güvende

“En iyi Hosting” bilmecesi başladığı günden beri sektörü ve sektör aktörlerini hem pozitif hem de negatif olarak etkilemiştir.

Türkiye’deki [follow=https://www.tutkusunucu.com/]hosting [/follow]sektörünün mevcut durumu 10 yıl önceki hali ve gelişimi ile ilgili birçok tespitte bulunabilirsiniz. Ama sizin de görebileceğiniz gibi yapacağınız bu tespitler size hiçbir zaman doğru firmayı göstermeyecektir. Ülkemizde kendini kanıtlamış oldukça başarılı hosting şirketleri, veri merkezleri veya sunucu kiralama hizmeti sunan oldukça iyi firmalarda mevcut durumdadır.

Hosting, Domain, Sanal Sunucu ve Kiralık Sunucu konularında hizmet veren [follow=https://www.tutkusunucu.com/]www.tutkusunucu.com[/follow] ‘u ziyaret edebilirsiniz.

Türkiye’de yaşıyorsanız, neredeyse “eşine başka bir ülkede rastlanamayacak” bir durum ile yüz yüze gelirsiniz. Ergonomik zekâmız (yahut toplumsal mühendisliğimiz) süre süre bizi “fazla” kestirme yollara girmeye zorlar. Bu kestirme yollar, hayatta büyük kolaylıklar sağlayabilirler ancak söz konusu bir web sitesinin işletilmesi ve hosting ise, faydadan çok zarara sebep olabilir.

“[follow=https://www.tutkusunucu.com/linux-web-hosting.html]en iyi web hosting[/follow]” hizmetini ararken, karşınızdaki firmanın içtenliğine, müşterilerine verdiği değere, iletişim tonuna ve hakkındaki yorumlara dikkat etmeniz gerek. Her kriteri tek tek kontrol etseniz bile, yine de zaman zaman sürprizlerle karşılaşabilirsiniz; bu yüzden şansın yanınızda olmasını ne yazık ki gerekmektedir.

1. Muhatabınızı tanıyın: Hosting hizmeti almayı düşündüğünüz firma ne zaman kuruldu, geçmişi nedir, sermayesi ne kadardır, ekibi kaç kişiliktir ve odağı nedir? Veri merkezi ya da sunucu yönetimine odaklanmış bir şirketten web hosting hizmeti almak istemezsiniz, bu yüzden hizmet almayı düşündüğünüz şirketi tanımanız - mümkünse kendileriyle yüz yüze görüşmenizde fayda var.

2. İletişim bilgilerini öğrenin: Hizmet almayı planladığınız hosting şirketi acaba gerçekten bir şirket mi, yoksa bu işi hobi olarak yapan herhangi bir bireyden mi hizmet almak üzeresiniz? Söz konusu şirketin bir ofisi ya da sabit bir telefon numarası var mı?

3. Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır!: Bir bedel karşılığında bir hizmet alacaksınız. En azından beklentiniz bu yönde. Peki, hizmet almayı düşündüğünüz hosting firması, size, ödeyeceğiniz bedel karşılığında fatura kesecek mi? Suça alet olmayın; karşılığında fatura/fiş almadığınız; yani vergilendirilmemiş hiçbir ticari işlem içerisinde bulunmayın. Maalesef 2016 Türkiye’sinde hala bu şekilde “illegal” yollardan hizmet sağlayan “hosting firmaları(!)” bulunmaktadır. Hizmet almadan önce, fatura/fiş kesip kesmediklerini öğrenin.

4. Referanslarına göz atın: “En iyi hosting” hizmetini almaya çalışırken dikkat edilmesi gereken en önemli kriterlerden bir tanesi de söz konusu firmanın referanslarını incelemek; mümkünse bu referanslar ile temas kurup görüşlerini almaktır. Kuvvetli referansları olan hosting firmaları genelde güvenilir ve iyi hizmet veren hosting firmalarıdır. Bu yüzden ki; hizmet alacağınız şirketin referanslarını kesinlikle incelemeniz gerekir.

Hosting sektöründeki önemli ürünlerden biri ise, sunucu hizmetleridir. Sunucu hizmetleri kendi içinde farklı alt hizmetlere açılmaktadır. Örnek vermek gerekir ise, Sanal Sunucu VPS, Sanal Sunucu VDS ve Fiziksel Sunucu olarak bilinen Dedicated [follow=https://www.tutkusunucu.com/dedicated-turkiye.html]sunucu kiralama[/follow] hizmetleridir.

VDS Sanal Sunucu Kiralama

VDS kiralama için aşağıdaki sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Sanal Sunucu
[follow=https://www.tutkusunucu.com/sanal-sunucu.html]https://www.tutkusunucu.com/sanal-sunucu.html[/follow]

Windows vds kiralama için detaylı bilgi ve fiyatlandırma:
[follow=https://www.tutkusunucu.com/windows-vds.html]https://www.tutkusunucu.com/windows-vds.html[/follow]

Linux vds kiralama için detaylı bilgi ve fiyatlandırma:
[follow=https://www.tutkusunucu.com/linux-vds.html]https://www.tutkusunucu.com/linux-vds.html[/follow]



x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23