• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Washington Post'tan Mahmud Abbas iddiası! 'Hamas'ı tasfiye edin biz yönetelim'

Yeniakit Publisher
2023-11-06 23:59:00 - 2023-11-07 01:15:43
Washington Post'tan Mahmud Abbas iddiası! 'Hamas'ı tasfiye edin biz yönetelim'

Washington Post, Mahmud Abbas'ın ABD'ye ihanet dolu bir teklifte bulunduğunu öne sürdü.

Terör devleti bebek çocuk kadın ayrım gözetmeksizin sivilleri katlederken Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas'tan ihanet dolu bir adım geldiği iddia edildi.

ABD merkezli gazetede yer alan habere göre; Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile yaptığı görüşmede, Hamas'ın tasfiye edilmesinin ardından Gazze Şeridi'nin kendileri tarafından yönetilmesine hazır olduklarını söyledi.

İsrail zulmüne karşı Gazze'de direnen Hamas'a destek olmak yerine İsrail'in arkasındaki en büyük güç olan ABD'ye anlaşma teklif ettiği iddia edilen Abbas'a sosyal medyada tepki yağdı.

Abbas'ın Batı Şeria'da bile Filistin'in hukukunu koruyamadığına dikkat çeken birçok sosyal medya kullanıcısı söz konusu teklifi 'vatana ihanet' olarak değerlendirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Adamın zihniyeti belli

İki Filistin'in parasını da İsrail ödüyor buna çok gidiyor demekki türk düşmanı ermeni Rum yanlısı adam normal kim bilir kaç ülkede evi vardır parası vardir

HII

AYNEN DÜṢÜNDÜĜÜM GÌBÌ MAHMUT ABBAS TAM BÌR VATAN HAÌNÌ OLDUĜU YAṢER ARAFATTAN SONRA FÌLÌSTINÌN BAŞINA GEÇELÌ ABD KATİL TERÖRİST SİYONİST EŞKİYA ÜLKESÌ ÌLE SÌYONÌST KATİL TERÖRİST ISRAIL ÌLE ARASINDA BÌR GÌZLÌ AĴAN OLARAK YILLARDIR ÖYLE ANLAṢLIYORKÌ BU ÌṢLERÌ TERE YAĜINDAN KIL ÇEKER GÌBÌ YÜRÜTMÜṢ VAY HAÌN VAY MÜSLÜMAN DÜŞMANI FÌLÌSTIN DÜŞMANI RESMEN ÜLKESİNE SATMIṢ VE ABD'YE VE ISRAIL'E ÇALIṢMIṢ ṢEREFSÌZ BU AĴAN MAHMUT ABBASI HİÇ BÌRZAMAN BENİM GÖZÜM TUTMAMIṢ KONUṢMALARI BENİ HİÇ AMA HİÇ TATMÌN ETMÌYORDU BEN ÌSE SIRADAN BÌR NORMAL VATANDAŞI OLDUĜUM HALDE YA PEKİ FÌLÌSTÌNLÌ GAZZELÌ BENİM KARDEṢLERÌM HÌÇMÌ FARK ETMEDÌLER BU AĴAN VE VATAN HAÌNÌ MAHMUD ABBASI EGER GERÇEKTEN ABD.E. KATİL TERÖRİST ÜLKESÌ ÌÇÌN BÖYLE HAMASI BÌTIRÌN GAZZEYÌ BÌZ YÖNETELÌM DEDÌYSE HER ÌKÌ KATİL ÜLKE ABD VE ISRAIL BU YÜZDEN GAZZEDE TAṢ ÜZERINE TAṢ BIRAKMIYOR VE SÌVILLERÌ ÇOLUK ÇOCUK AYIRMAKSIZIN SIRADAN ETNİK TEMİZLİK YAPARAK KATLEDÌYORLARSA BURADA MAHMUD ABBAS DENEN VATAN HAÌNÌN TEZ ELDEN SONU GELMELI DERHAL GÖREVDEN ALINIP CEZASI. KESİNLİKLE KESILMELÌ ACABA BU ALÇAK KENDİSÌNÌ SATARAK ABD VE ISRAIL DEN KAÇ MÌLYON DOLAR ALDI DERHAL FÌLÌSTINLI VE GAZZELI KARDEṢLERÌM ARAṢTIRMALI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23