• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vurun yiğitler! Hamas, İsrail ordusuna düzenlediği baskından görüntüler yayınladı

Yeniakit Publisher
2023-11-02 08:57:00 - 2023-11-02 08:57:42

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli kentlerinde İsrail askerleri ile Filistinliler arasında silahlı çatışmalar yaşanmaya devam ediyor. Tüm gelişmelerden sonra Hamas’ın yayınladığı videolar yüreklere az da olsa su serpiyor. Hamas yayınladığı son görüntülerde, İsrail ordusuna yaptığı baskını böyle gösteriyor.

İsrail askerleri, Ramallah'taki Tayra Mahallesi'ne baskın sırasında Filistinli gençlerle çatıştı.

Baskına engel olmak isteyen gençlere karşı gerçek mermi, zehirli gaz ve ses bomları kullanan İsrail güçleri, bir süre sonra oradan ayrılmak zorunda kaldı. Askerler, bölgeden ayrılırken, evlere doğru gerçek mermilerle ateş açtı.

Yayınlanan görüntülerde ise, Hamas birliklerinin İsrail ordusuna yaptığı baskında 2 tank imha edildi. Gazze’deki tünellerin ne kadar işe yaradığı da görüntülerde mevcut.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

SENDE MILLETLEN ALAY ETME ISRAIL KURMUŞMUŞ HERKEZ INANDI HICBIR FILISTINLI ISRAILIN LEHINE CALIŞMAZ ADAMLARIN HER GUN EVLERI YAĞMALANIP ELLERINDEN GASP EDILIYOR SEN HAMASIN ISRAILIN KURDUĞU ORGUT DEME CURETINI KENDINDE BULUYORSUN DALGA GECMEYIN

Kontra

Ya sen nasıl bir kafanın ürünüsün böyle iş olurmu herşeyden önce onlar müslüman ve din kardeşimiz..İkincisi israilin arzı mevud projesinde Türkiye toprakları var yani ateş bizide vuracak biz birlik olmazsak..bu söylediklerin müslüman sözü değil onlar Çanakkalede aman bize ne demediler.Kendi özümüze dönelim ne olur kardeşim
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23