• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

vodafone'da tarife ziyan olmuyor, kullanılmayan dakika, sms ve internet bir sonraki aya devrediyor

Yeniakit Publisher
2014-06-21 09:24:00 -
vodafone'da tarife ziyan olmuyor, kullanılmayan dakika, sms ve internet bir sonraki aya devrediyor

Vodafone Türkiye, sektörde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Dijital bağlantılı yaşamı kolaylaştıran Vodafone, Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone’da bulunan faturalı portföyü yenilenen Devreden Tarifeleriyle fark yaratıyor. Türkiye iletişim sektöründe bilinenleri değiştiren yeni Devreden Tarifelerle o ay içinde bitirilmeyen tarife içeriğinin tamamı bir sonraki aya devrediyor. Tarifedeki kullanılmayan dakika, SMS ve internetin tamamı bir sonraki ay özgürce kullanılabiliyor.

20 Haziran 2014, İstanbul – Dijital Dönüşüm Hareketi’yle Türkiye mobil iletişim sektöründe ilklere imza atmayı sürdüren Vodafone, faturalı tarife portföyüyle dijital bağlantılı yaşamı aboneleri için kolaylaştırıyor. Ocak ayında lanse edilen ve sektörde bilinenleri değiştiren Devreden Tarifeler yenilendi. Türkiye’de ilk kez ve sadece Vodafone’da bulunan Devreden Tarifeler’de o ay içinde kullanmayan dakika, SMS ve internetin tamamı bir sonraki aya devrediyor.

Yenilenen Devreden Tarifelerle ücretsiz sunulan bu hizmetle, abonelerin kullanılmayan dakika, SMS ve internetleri bir sonraki ay bakiyelerine otomatik olarak ekleniyor. Tarifede o ay içindeki dakika, SMS ya da internet bittiğinde, abone bir önceki aydan devreden dakika, SMS ve internetini otomatik olarak kullanmaya başlıyor.

Yeni Devreden Tarifelerle birlikte faturalı Vodafone portföyü de zenginleşiyor. Üç farklı Devreden Tarife alternatifi sunan Vodafone sadece dakika tercih edenler için Her Yöne 1500 dakikayı ayda 25 TL’ye sunuyor. Uçtan uca iletişim ihtiyaçları için entegre tarife arayanlara her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 2 GB interneti ayda 39 TL’ye ulaştırıyor. Yeni Devreden Tarifelerin bir diğeri ise her yöne 1000 dakika, 1000 SMS ve 1 GB interneti 39 TL’ye Vodafone’lulara sunuyor.

Sürekli teknoloji ve altyapı yatırımlarıyla aboneler için dijital bağlantılı yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünleri lanse eden Vodafone, Türkiye’de bir ilk olan ve sektörde bir benzeri bulunmayan Devreden Tarifelerle Türkiye’de mobil iletişim sektörüne liderlik etmeyi sürdürüyor.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Dijital Dönüşüm Hareketimizle abonelerimize dijital bağlantılı çağda kolaylıklar sağlayacak ürün ve hizmetler geliştiriyoruz. Vodafone’luların iletişim ihtiyaçlarını karşılarken onlara hayatı kolaylaştıran faturalı tarife portföyümüzü inovatif çözümlerle buluşturarak, Türkiye’de mobil iletişim sektörünün ilklerini hayata geçiriyoruz. Yaptığımız araştırmalarda, faturalı abonelerimizin tarifelerini tamamen kullanamadığını ve entegre tarifelerdeki içeriğin ziyan olmasından memnuniyetsiz olduklarını tespit ettik. Vodafone faturalılara ödediklerinin tam karşılığını verme ilkemizle Ocak ayında Devreden Tarifeleri lanse ettik. Bu kolaylığı şimdi tüm tarife içeriğini kapsayacak şekilde yeniliyoruz. Yenilenen Devreden Tarifelerde kullanılmayan dakikaların yanı sıra SMS ve internet ziyan olmuyor. Devreden Tarifelerimizde Vodafone faturalıların kullanmadığı tarife içeriği bir sonraki ay kullanılabiliyor. İlk kez ve sadece Vodafone’da bulunan Devreden Tarife lansmanımızla birlikte tarife portföyümüzü de zenginleştiriyoruz. Türkiye mobil iletişim sektöründe yeni bir ilke imza atmanın gururu ve sektörün inovatif lideri olma vizyonumuzla, Vodafone abonelerinin hayatını kolaylaştıran iletişim teknolojileri geliştirmeyi sürdüreceğiz.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23