• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vıdı vıdı etmeye benzemez bu iş! Hadi Davutoğlu şimdi çık bakalım piyasaya

Yeniakit Publisher
2023-01-11 13:39:00 - 2023-01-11 13:39:33

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, AK Parti'nin başörtüsü düzenlemesi konusundaki görüşme talebinin muhalefet partileri tarafından reddedilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Zillet paydaşlarının başörtüyü üniversite ve kamu kurumlarında yasaklama niyetinde olduğunu dile getiren Karahasanoğlu, Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Daha önce AK Parti'nin başörtüsü ve aileyle ilgili anayasa değişikliği teklifinde "laiklik rötuşu" yapılmasını ve "dini inanç" ifadesinin çıkarılmasını talep eden CHP ve İYİ Parti şimdi de Türk ordusuna "satılmış" diyen CHP’li Ali Mahir Başarır ile şehit yakınına alçakça küfürler savuran İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlık dosyalarını bahane ederek, teklifle ilgili randevu talebini reddetti.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "başörtüsüne anayasal güvence getirelim" çıkışı mütedeyyin kesimden oy devşirebilmek için her türlü kılığa giren zillet paydaşlarını köşeye sıkıştırdı.

AK Parti'nin görüşme talebine kapıları kapatan muhalefet partilerinin samimiyetsizlikleri bir kez daha gözler önüne serilirken Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Manşetlerin Dili’nde konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

CHP, HDP ve İYİ Parti'nin başörtünün anayasal güvence kazanmasını istemediğini dile getiren Karahasanoğlu şu ifadeleri kullandı:

"CHP'nin böyle bir kanun teklifi vermiş olması çok önemli diyordu Ahmet Davutoğlu. Adamlar görüşmeye bile gelmeyiz diyorlar. Görüşmeye siz gelseniz sizi de kabul etmeyiz diyor CHP şuan. Hadi bakalım Ahmet Davutoğlu çık piyasaya öyle vıdı vıdı etmeye benzemiyor bu iş. Bugün konuş. Bugün çık de ki hani 6'lı Masa ittifak olarak karar alacaktı. Şimdi siz kalkıp da AK Parti'nin bile sizin ayağınıza geldiği bir konuda nasıl görüşmeyi kabul etmiyorum dersiniz. Nerede demokrasi o zaman? Darbecilerin anayasası daha mı iyi ki o devam etsin."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

islam kartalı

başbakan oldu beceriksizlikte zirveyapan bu bu adam şimdi başka söylemlerle milletimizi etkilemeye çalışıyor ama ne yaparsa yapsın nafile bu milletten sen zırnık bile alamazsın davutoğlu çünkü hainlere verecek hiçbir şeyimiz yok

B b

Bunların alayı bir araya gelse Tayyip başkanın tırnağı olamaz . 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23