• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Verilen maaşa dikkat! Sosyal medyayı sallayan iş ilanı

Yeniakit Publisher
2024-06-17 11:03:00 -
Verilen maaşa dikkat! Sosyal medyayı sallayan iş ilanı

Sosyal medya bu iş ilanını konuşuyor. İş bulma platformunda yer alan ilanda bir otelde garson olarak çalışacak personel arandığı bilgisi yer aldı. Garson arayan kurum çalışana öyle bir rakam ödeyeceğini duyurdu ki! İlanı görenlerin ağzı açık kaldı.

İnternette yer alan bir iş ilanı büyük tepki çekti. Bir otelde garson olarak çalıştırılmak üzere personel arandığına yönelik ilan açıldı. Söz konusu ilanda alınacak olan personelin haftada 6 gün, 10 saat çalışacağı ve günlük 500 TL alacağı belirtildi. Günlük 500 TL'ye 10 saat çalışıtırılacak olan personel alınacağı yönündeki bu ilan sosyal medyada büyük tepki çekti.

Karabük'te bulunan bir otel tarafından açılan ilan görenleri şaşkına çevirdi. Sosyal medya kullanıcıları ilanı gördükten sonra öfke dolu paylaşımlarda bulundu.

İlanda yer alan "Safranbolu Eski Çarşı'da bulunan otel ve restoran işletmemize, saati 50 liradan çalışacak bay-bayan garson arıyoruz" ifadeleri yer aldı.

İlanda günlük 500 TL verilecek iş için haftada 6 gün çalışılacağı aylık maaşın 13 bin lirayı bulacağı ve çalışana yemek vereceği detayı paylaşıldı.

Söz konusu ilana gelen tepkilerin bazıları ise şöyle:

"Köle arıyorlar."

"Karabük'te günler kaç saat, hangi günün partı bu?"

"Bir de 'Türkler iş beğenmiyor' derler."

"Utanmadan part-time yazmışlar."

"Günümüz sistemi bu işte, az para karşılığında köle aranıyoruz ilanı bu. Binlercesinden bir tanesi bu. Bayramlık ağzımı açtırmayın benim."

"Bunları denetleyen yok mu?"

Kaynak: F5 Haber

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ZÜLKARNEYN

Hadi bakalım maliye şu işe bi bak bakalım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23