• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ve Hilal Kaplan bombayı patlattı

Yeniakit Publisher
2023-05-29 13:00:00 - 2023-05-29 13:24:08
Ve Hilal Kaplan bombayı patlattı

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs galibiyetinin sadece bir seçim zaferi olmadığını belirtti.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs galibiyetinin sadece bir seçim zaferi olmadığını belirtti.  

"Bu zafer, NATO-ABD-AB ekseninde dönen uydu devlet olduğumuz günlerin tarihin çöplüğüne gömüldüğü, antiemperyalizme karşı tam bağımsızlık savaşımızda yeni bir çağın müjdecisidir" ifadelerini kullanan Kaplan, yazısında özetle şunları kaydetti:

"Millet İttifakı'nda görünen altı ortak, Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu, HDP ile PKK, FETÖ, Ümit Özdağ, 5. kol medyası ve STK'ları ile "Erdoğan gitmeli" manşeti atabilen The Economist gibi küresel mahfiller... Hepsi toplandı geldi ve Erdoğan, topuna karşı kazandı. Bu zafer, Türk Devletleri Teşkilatı ekseninde çok daha güzel gelişmelerin müjdecisidir. Bu zafer, milli savunma, milli teknoloji ve milli enerji mücadelemiz için çok daha güzel gelişmelerin müjdecisidir. Bu zafer, Mavi Vatan mücadelesini bir sonraki adıma taşıyacağımız yeni bir dönemin müjdecisidir. Bu zafer, NATO-ABD-AB ekseninde dönen uydu devlet olduğumuz günlerin tarihin çöplüğüne gömüldüğü, antiemperyalizme karşı tam bağımsızlık savaşımızda yeni bir çağın müjdecisidir. Bu zafer, Türkiye Yüzyılı'nın müjdecisidir. Kutlu olsun. Hayırlı olsun."

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ne konuştu şimdi bu?

Biri şu kadına NATO'da olduğumuzu hatırlatsın, boş boş konuşmasın.. Kahvehanelere bunun gibi konuşanlar ile dolu.. Farklı bir şey söylesin.. Ya da durun hiç konuşmasın bence.. Bunun gibilerin verdiği zararın etti hesabı kalmadı..

Kayserili

YA KÜÇÜK ATDA, CİCİVLER YUTKUNAMIYOR ABLAAAA
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23