• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaş Murat Kurum’a Kürtçe olarak böyle seslendi! Biz Kürtler size oy vereceğiz

Yeniakit Publisher
2024-02-22 14:39:00 - 2024-02-22 14:44:55

İstanbul'un Şirinevler semtinde bir vatandaş, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un esnaf ziyareti sırasında yanına giderek Kürtçe destek verdiği söyledi. Murat Kurum, yaşanan bu anları Türkçe altyazılı olarak sosyal medya hesabından paylaştı.

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum'un esnaf ziyareti sırasında yanına giderek Kürtçe destek verdiği söyledi. Murat Kurum, yaşanan bu anları Türkçe altyazılı olarak sosyal medya hesabından paylaştı.

AK Parti'nin İBB adayı Murat Kurum, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bu dil; gönülden sevenlerin samimiyet dili. Bu dil; tertemiz insanların, ay yıldızın altında bir ve beraber olanların dili. Bu dili anlamayanlar, karanlık ittifaklarla bu millete sırt dönenler 31 Mart’ta kaybedecekler. Biz kazanacağız."

 

Vatandaşın Kurum'a Kürtçe olarak yaptığı destek ve dilekler ise şu şekildeydi: “Başkanım hoş geldiniz. Sizi başkanımız olarak görmeyi istiyoruz. Biz Kürtler bu sefer sizi destekleyeceğiz. Sizi memleketimizin gelişmesi, güzelleşmesi için istiyoruz. Başkanım çok teşekkür ediyor, size saygılarımı sunuyorum. Hepiniz hoşça kalın.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Helal lokma

Şimdi dostlar bırakalım şunu bunu. Sayın Kurum'a şimdiden hayırlı ve mübarek olsun. Burada sıkıntı yok. Sayın Kurum ALLAH'ın izni müsadesiyle kazanacak. Asıl sorun İstanbul halkının içinde bulunduğu vahim durum. Sayın Kurum """ Birikmiş olan maddi ve manevi sorunları nasıl çözecek????""" Bunu konuşmak lazım. Haa, bu birikmiş olan bu çoklu sorun yumağını çözerse Kurum çözer. Bunu söylemem bile gereksiz. Ama tabi İstanbul halkı kimi hak ediyor onu bilemem. Sadece bir tek şey paylaşayım, o da şu: mümkünse İstanbul da ikamet eden herkes helalleşsin.

Ses ver Türkiye

Chp gönül vermiş vatansever kardeşlerimiz sayın cumhur başkanımızın birlik çağrısına uyalım gelin el ele tutuşup tüm ülkede hizmete cumhur ittifakına destek verelim eskişehir İzmir İstanbul diğerleri gelin evlatlarımıza alt üst yapısıyla çevreci yaşanabilir şehirler bırakalım. Sonuçta bu yerel seçim genel değil. İdeolojiye değil hizmete oy verelim. Çaresiz alternatif siz değilsiniz gelin bir olalım beraber olalım vesselam. Saygılar sevgiler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23