• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaş, 'Allah sizi başımızdan eksik etmesin' diye seslendi! Başkan Erdoğan'dan cevap

Yeniakit Publisher
2024-04-03 00:46:00 -
Vatandaş, 'Allah sizi başımızdan eksik etmesin' diye seslendi! Başkan Erdoğan'dan cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir kafede, vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada telefonda görüştüğü bir vatandaşın, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin." ifadesi üzerine, "Sen merak etme. Allah ömür verdikçe buradayız." dedi.

Erdoğan, Meclis'te milletvekilleriyle düzenlenen iftar programının ardından bir kafeye ziyarette bulundu. Burada Erdoğan'a, "Cumhurbaşkanım." diye seslenen bir vatandaşın, "Adamsın, adam." şeklindeki sözleri gülüşmelere neden oldu.

Doğum günü kutlamak için bir araya gelen gençlerle de sohbet eden Erdoğan, yaş günü kutlanan kişiyi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü bir vatandaşın, "Allah sizi başımızdan eksik etmesin." ifadesi üzerine, "Sen merak etme. Allah ömür verdikçe buradayız." dedi.

Hatay'dan bir vatandaşla da kafedeki yakını aracılığıyla telefonda görüşen Erdoğan, süreç içinde Hatay'ın ilk ziyaret edeceği yerlerden biri olacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sohbet ettiği diğer vatandaşların yakınlarıyla da telefonda görüntülü görüşerek, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı'nı tebrik etti.

Kafe çalışanlarıyla sohbet eden, vatandaşlarla tek tek fotoğraf çektiren Erdoğan, bebekleri de kucağına alarak sevdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan eşlik etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Reisim ha beni

21 dakika bir dinlesen yıllardır ugraşiyorum. Beni aldirda gece gundüz fark etmez ben bir anlatıyım cari acıgı kapacak projeyi 2004 kirizde de bize anlat dediler beni senle bile görüşturmeyip kendi fikirleri gibi aktarip, beni de ablukaya alıp bitirdiler. Yine ayni olmasın diye rica ediyorumm aldır beni sana yakinım sana vallahi ulaşamıyorum

Mehmet

Vatandaş 31 Mart'ta son sözünü söylemedimi 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23