• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vali'den Altaylı'ya sahtekarlık suçlaması

Yeniakit Publisher
2023-08-29 09:28:00 -
Vali'den Altaylı'ya sahtekarlık suçlaması

Oğlunun bir trafik kazası geçirmesiyle gündeme gelen Eski Karabük Valisi Fuat Gürel, Fatih Altaylı'nın ortaya attığı "MOBESE" iddiasını yalanladı.

Karabük’te bir yıl önce meydana gelen ve iki öğretmenin ölümüne neden olan trafik kazasını tekrar gündeme taşıyan Fatih Altaylı, fail Ali Emre Gürel’in dönemin Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu olduğunu belirterek kazaya dair görüntülerin, son valiler kararnamesi ile Gürel’in merkeze çekilmesinden sonra ortaya çıktığını iddia etti.

Altaylı, sosyal medya paylaşımında “Hayatını kaybeden iki öğretmenin geride kalan çocuklarına ise vali beyin aracının 170 bin TL tutan tamir masrafı için haciz uygulandı” iddiasında bulundu.

Gürel gerçeği açıkladı

Vali Gürel ise Altaylı'nın yazdıklarına tepki göstererek, "Mobese kayıtları şimdi çıkmış gibi bir algı oluşturuluyor. Fatih Altaylı gibi bir adama yakışmayacak şekilde karşı tarafa sorulmadan böyle yazılmasını kınıyorum. En azından bize söz hakkı vermesi gerekirdi. MOBESE kamera kayıtları dosyada baştan beri mevcut. Kazaya gelince karşı taraf tali yoldan çıkıyor. Saat 00.00'dan sonra olduğu için karşı taarafa kırmızı fasılalı, oğluma sarı fasılalı yanıyor. Mahkemeler bunları değerlendirdi" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

adsız cengaver

ulan şeyh şamil rumuzunu kullanan zat sen şeyh şamilin tırnağı olamazsın esas senin hayatın yalan dolandır muhakkak sende iktidarın kefenci sahte vatanseverlerinden birisindir sözde vatan, millet,din iman için kefen giyip şov yaparsınız ama bedelli askerlik yapmak için herkesden önde gidersiniz

adsız cengaver

vali sadece mobese kayıtları dosyada mevcuttu diyebiliyor benim oğlum suçsuzdur diyemiyor çünkü suçlu demekki ayrıca fatih altaylı ölenlerin çocuklarına 1780 bin tl haciz uygulandı diyor bu konudada vali birşey diyemiyor oğluna kırmızı fasıla yanıyor diyor valinin oğlu gecenin 12 den sonra saatte 150 km fazla hızla gidiyormuş gece yarısı ışık yansın yanmasın o hızla tali yola girilirmi ona cevap versin vali bey buradan fatih altaylıya iftira atan iftiracı zatlar bu yazdıklarıma cevap yazın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23