• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uzman isimden canlı yayında Gazze isyanı!

Yeniakit Publisher
2023-11-09 02:40:00 - 2023-11-09 03:20:48

İsrail ordusunun 'Gazze merkezine' girdikleri ve paylaştığı görüntüleri yorumlayan Altınbaş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Eray Güçlüer, olayı bir tiyatroya benzetti.

Gazze'de devam eden zulmün 32. gününde 10 binden fazla sivil hayatını kaybederken, 30 binden fazlası da yaralandı, 2 milyona yakın Filistinli de kentin güneyin göç etmek zorunda kaldı.

İsrail ordusu, Gazze'ye kara operasyonuna başladığında beri, beklenenin aksine büyük bir dirençle karşılaştı.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze'nin merkezine girdiğini açıklasa da, sonrasında ordunun paylaştığı görüntüler, aksini söylüyor.

Konuyla ilgili CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye açıklamalarda bulunan Altınbaş Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Eray Güçlüer, İsrail ordusunun Gazze'nin merkezinde değil, kenar mahallelerde halen Hamas ile çatıştığını söyledi.

"İsrail ordusu, Gazze'nin sınır mahallelerinde tiyatro çekmiş"

İsrail ordusunun paylaştığı görüntüleri analiz eden Güçlüer, şunları söyledi:

Psikolojik mesaj verilmeye çalışılıyor. Bunlar seçilmiş görüntüler. Aslında şehrin merkezinde değiller. Gazze sınırında olduklarını gösteriyor. Buralar dış mahalleler. Bırakın şehir merkezini, Cibaliye'ye bile giremediler.

İsrail askerlerinin Gazze dışında oluşturdukları mevzilerden görüntü veriyorlar. Yerleşimler daha çok ileride.

Bu bir propaganda görüntüsü. askerin eli tetikte bile değil. düşman karşı da olsa eliniz tetikte ve gözetlemede olursunuz. Tetik boşta. Bu bir tiyatro.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

SAYIN ERAY HOCAMIZI KUTLARIZ, İSRAİL HALKINI YALANLARIYLA, İFTİRALARLA, AŞGILŞARLA HER ZAMAN YANILTTIĞI GİBİ, BU SAVAŞTA DA YANILTIYOR, VE BİLE BİLE KENDİ ASKERLERİNİ ÖLÜME GÖNDERİYOR, SIRF NETANYAHU'NUN ŞAHSİ HIRSLARI VE KENDİNİ KURTARMAK İÇİN YAPILAN ADİCE BİR SAVAŞ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUZ, ÇÜNKÜ BUNLARIN KARŞISINDA MUHATP DEVLET YOK NE ZAMNDAN BERİ SAVUNMASIZ, SİLAHSIZ KADIN VE ÇOCUKLARI ÖLDÜRMENİN ADI SAVAŞ OLMUŞTUR, BU AYIP İLE MEDENİ DİYE GECİNEN DEVLETLER NASIL YAŞAYACAKLAR?

CNNTURK'cü

Program fena değil de; Ahmet Hakan dersine çalışmadan program yapıyor, cümleyi tamamlayıncaya kadar araya reklam alınır. Bir de elini cebine sokmak gibi, seyirciye ve konuklarına karşı yağtığı küstahlığın farkında mı acaba.??? LÜTFEN YA HUU, BİRAZ KİBAR OL AHMET, İTİCİ OLMA.!!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23