• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Utanmaz Sezgin aynı çizgide! TSK'ya yönelik çirkin sözlerinin arkasında durdu

Yeniakit Publisher
2023-09-10 22:48:00 - 2023-09-10 23:15:22
Utanmaz Sezgin aynı çizgide! TSK'ya yönelik çirkin sözlerinin arkasında durdu

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TV 100 canlı yayınında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne yönelik çirkin sözler sarf ettikten sonra yeniden konuştu.

TSK'yı sivillere orantısız güç kullanmakla itham ederek hedef alıp, "15 köylüyü helikopterden attılar" iftirasını atacak kadar ileri giden Tanrıkulu, sözlerinin arkasında olduğunu söyledi.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tanrıkulu, CHP'lilerin kendisine destek verdiğini belirtip, hakkında linç kampanyası olduğunu sürdü.

Canlı yayında, FETÖ ve PKK ağzıyla TSK'yı hedef alan Tanrıkulu'nun paylaşımı şöyle:

"- Bana, daha doğrusu hakikatlere karşı saldırı ve linç devam ederken sayısız dostum arıyor, dayanışma mesajları paylaşıyor. Hepinize teşekkürler. Ben hakikatleri dönemin koşullarına göre eğip bükenlerden, zora düşünce susanlardan değilim.

- Hak ihlalleri yurttaşlar, insan hakları savunucuları geri adım attığında başlar. İnsan haklarını savunurken asla geri adım atmadım, atmam da.

- Bana yönelik linç operasyonu devam ediyor. Herkes biliyor ki bu aslında geçmişi unutma ve unutturma operasyonudur. Bu ülkenin her bir yurttaşı adalete, demokrasiye, insan haklarına erişene kadar unutmayacağız, unutturmayacağız."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

deniz HAN

bu beyfendinin DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMALIDIR. maşallah kemal bey izliyor sert bir tavır beklerdik ağzının ucuyla konuştu BİZ GÖRÜYORUZ KEMAL BEY sen kimlerle berabersin sen herkesi kandır ama BİZİ ASLA !!!

Malatyalı

suratında Allah'ın nuru yük aynı cehennemlik sezgin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23