• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Utanılacak durumu keyifle anlattı! Babanız ne iş yapardı sorusuna Tamer Karadağlı'ndan ilginç cevap

Yeniakit Publisher
2021-10-07 17:27:00 - 2021-10-09 00:51:54

‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle adını duyuran oyuncu Tamer Karadağlı’nın, babasıyla ilgili yaptığı açıklamalar hayrete düşürdü. Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan Karadağlı, babasının sanatı ve alkolü sevdiğini, çalışmayıp para yediğini söyledi.

 yeniakit.com.tr 

Türk İslam geleneklerine uygun kavramları tedavülden kaldıran magazin dünyasında, her gün hayrete düşüren olaylara bir yenisi ekleniyor. Kültürel yozlaşma ile özellikle aile yapısının hedef alındığı ülkemizde Batı'nın yaşantısı, ünlü isimler vasıtasıyla milletimize empoze edilmeye çalışılırken; alkol, zina, emek vermeden kısa yoldan para kazanma gibi geleneklerimize aykırı birçok ahlak da normalleştirilmeye çalışılıyor.

Bunun son örneği 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle adını duyuran oyuncu Tamer Karadağlı oldu. Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına katılan Tamer Karadağlı'nın babasıyla ilgili sözleri hayrete düşürdü.

'Babanız ne iş yapardı?'

Armağan Çağlayan, programda hayatından kesitlere yer verilen Tamer Karadağlı'ya 'Babanız ne iş yapardı?' sorusunu yöneltti.

Karadağlı'nın verdiği cevap, seküler yaşamın özetini anlatırken izleyenleri de hayrete düşürdü.

'Sanatı ve alkolü severdi! Çalışmayıp para yerdi'

Yaşamı ve ailesi hakkında açıklamalarda bulunan Karadağlı, babasıyla ilgili utanılacak durumu keyif içinde şu sözlerle anlattı:

"Babam düşünürdü, okurdu. Kars kökenli 7 kardeşli bir ailenin en küçüğüydü. Babam, kardeşler arasından müziği ve sanatı en çok seven adam. Büyük ailenin küçük şımarık çocuğu gibi. 1960-61 Türkiye Ses Kralı olmuş, bilardo şampiyonu...  Babam enteresan bir adamdı.. Çalışmayıp para yiyordu. Alkolü çok seven bir adamdı. Babamdan hiç şiddet görmedim, annem daha otoriter ve disiplinliydi"

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Musa

Doğru utanılacak duruma gülüyor kafir

Savga

size ne alemin babasından ? Yemişse babasının ailesinin parasını yemiş.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23