• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üst düzey bürokratların Türkiye'ye gelişinde Osmanlı izleri!

Yeniakit Publisher
2023-06-04 22:58:00 - 2023-06-05 00:32:57
Üst düzey bürokratların Türkiye'ye gelişinde Osmanlı izleri!

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katıldı. 2 gündür İstanbul'da olan Stoltenberg'in Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmesi Osmanlı Devleti'ndeki düzeni hatırlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg'i Dolmabahçe Sarayı'nda kabul etti.

İki gündür İstanbul'da olan Stoltenberg'in Erdoğan ile bugün görüşmesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı, Stoltenberg'in İstanbul'a geldikten iki gün sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmesini şöyle yorumladı:

‘Muktedir’ Osmanlı’da yabancı elçiler, üst düzey bürokratlar geldiğinde birkaç gün misafir edilir, huzura ondan sonra kabul edilirdi.

Eski Türkiye’de yabancı elçiler, üst düzey bürokratlar günübirlik gelir, talimatları bildirip birkaç saat sonra ülkelerine dönerlerdi.

Nato Genel sekreteri Stoltenberg Erdoğan’la görüşmek için 2 gündür İstanbul’da,

Bugün “huzura kabul edildi.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Üsküdarlı

Osmanlı hiçbir zaman kravat takmadı. Ne Batılı olma özentisinden ne de geçmişin nostaljisinden kopamayarak yerimizde sayıp duruyoruz.

HII

HELAL REISE BIRILERI OSMANLININ GELENEKLERINI AYNE O DÖNEMDEKI UYGULAMALARINI HAYATA GEÇIRMELIYDI ODA REISIMIZE NASIP OLDU ÇÜNKI IÇIMIZDE VATAN HAINLERI TÜRKIYE SATILMIS DIS GÜÇLERIN TASMALI OLANLARI YANI BIILERIDE OSMANLININ IZLERINI SILMEK IÇIN ÇOK UGRASTILAR AMA BASARAMADILAR BASARAMAYACAKLARDA YENIDEN OSMANLIDA OLDUGUMUZ GIBI GENE INSALLAH GÜN GELECEK DÜNYAYA HAKIM OLACAGIZ ALLAHIN IZNIYLE ALLAH REISE SAGLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSIN YETERKI DAHA IÇIMIZDEN NE HELAL SÜT EMMIS OSMANLI EVLATLARI ÇIKACAKTIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23