• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üsküdarlı Süleyman Amca CHP’lilerin hışmına uğradı! Suç duyurusunda bulunuldu

Yeniakit Publisher
2024-04-03 13:28:00 -

Sokak röportajlarından birinde AK Parti’ye olan desteği ile gündeme gelen 'Süleyman Amca' olarak ünlenen Süleyman Çakır, Üsküdar Belediyesi CHP'ye geçince dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Seçimlerin ertesi günü CHP’li gençler tarafından aşağılık harekette bulunuldu.

Sokak röportajında "Laiklik elden gidiyor, irtica geliyor" sözleriyle sosyal medyada ünlenen Süleyman Çakır'a CHP'li gençlerden aşağılık bir saldırı geldi.

Namaza giderken saldırıya uğradı

CHP’li olduğu belirtilen gençlerden bazıları Süleyman Amca’yı ensesine vurarak küfür ve hakaret ederek darp etti.

Olaydan sonra emniyete başvuran Süleyman Çakır, şikâyette bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Amine

Bundan sonra özellikle genel seçimlerden sonra yunanlılaşmış bu halk Yunan ekremi seçtiklerinden sonra biz müminleri çok zor günler bekliyor,müminler buna hazır olun.

İnsan olun insan

Biz de çok üzüldük...ne istersiniz yaşlı adamcağızdan...elin garibinden?... ne kadar ayıp ya;... koca koca adamlarsınız gücünüz toprağında havasını suyunu yollarını...ekmeğini aynı vatanda paylaştığınız insanlara mı yeter?... kim kime baskı uyguluyormuş açığa çıktı mı?...75 yaşındaki adama torunu yaşındaki zibidilerin ensesine vurup hakaret etmesi ne demek?...insanlığınızı bu kadar mı kaybettiniz?...CHP binasına koştuysa onlardan talimat mı alıyorlar?.. bu kadar da korkaksınız...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23