• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Uşak'taki orman yangınına müdahale sürüyor

2024-08-18 13:46:13
Uşak'taki orman yangınına müdahale sürüyor

Uşak’ın Eşme ilçesinde devam eden orman yangınına havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Uşak’ın Eşme ilçesine bağlı Dereli köyünde henüz belirlenemeyen nedenle dün öğlen saatlerinde otluk alanda çıkıp ormanlık ve meşelik alana sıçradı.

#1
Foto - Uşak'taki orman yangınına müdahale sürüyor

Yangın rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek Manisa’nın Sarıgöl ilçesi sınırlarına kadar büyüdü. Yangına dün akşam saatleri itibarıyla karadan müdahale devam ederken, havanın aydınlanmasıyla 4 helikopterle beraber havadan da müdahale devam ediyor.

#2
Foto - Uşak'taki orman yangınına müdahale sürüyor

Yangın bölgesine yakın yerleşim yerlerinden Dereli köyü ve Sarıgöl ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi'nde bulunan 21 hane tedbir amaçlı tahliye edilmişti.

#3
Foto - Uşak'taki orman yangınına müdahale sürüyor

Öte yandan, dün akşam saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yangın bölgesinde incelemelerde bulunurken, burada gazetecilere yaptığı açıklamada yangına ilişkin 1 kişinin gözaltına alındığını dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Osman AYDIN

AK CIYERLERIMIZI KASTEN YSKANI DERHAL O AĞACA ASACSK KANUNU MECLISTEN CIKARTMANIZ LAZIM EY CAN ATALAYI HAPISTEN CIKARTMAYA ÇSLIŞAN VEKILLER NEDEN BU ORMANLARI YAKANLAR IÇIN BIR KANUN ÇIKARTMIYORSUNUZ KASTRN YAKANI IDAM TEDBIRSIZ YAKANI HAPIS YAPARSANIZ KIMSE CESARET EDEMEZ CAYDIRICI OLUR KIŞ YAKLAŞTIKCA ORMAN YANGINLARI ARTIYOR BIRDE DUŞUNUN KAMARANININ GÖZU ÖNUNDE YAPIYOR BU BILINCLI VE KASITLIDIR TUTUKLASINLAR KIŞI ICERDE GECIREYIM BUNLAR SAYIN SAVCILARIMIZ ARAŞTIRMALIDIR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23