• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü spor spikeri Güntekin Onay’dan büyük küstahlık! Rezalet ki ne rezalet! Ebrar Karakurt çıkışı tepki çekti

Yeniakit Publisher
2023-09-04 12:36:00 - 2023-09-04 14:56:38
Ünlü spor spikeri Güntekin Onay’dan büyük küstahlık! Rezalet ki ne rezalet! Ebrar Karakurt çıkışı tepki çekti

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın skandallarıyla anılan oyuncusu Ebrar Karakurt’u eleştirdi. Gökçek’in “Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı" şeklindeki paylaşımına ünlü spor spikeri Güntekin Onay’dan küstahça bir cevap geldi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı üzerinden A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın skandallarıyla anılan oyuncusu Ebrar Karakurt’u eleştirdi. Gökçek’in “Ebrar konusunda tek geri adımımız yoktur biline… Sultan Abdülhamid'e laf eden Tanzimat artıklarının milli takımda yeri olmamalı" şeklindeki paylaşımına ünlü spor spikeri Güntekin Onay’dan küstahça bir cevap geldi. Onay, "Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Gerek yok polemiğe, ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili! Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın, nasıl para kazandığın belli değil! Senden korkan da senin gibi olsun. Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez” herzelerini yumurtladı. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Levent AKDENİZ

(Bence bu ülkede belli ve yobaz bir kesimin düşünceleri gereksiz yere fazla ciddiye alınıyor. Gerek yok polemiğe, ciddiye almayın 3-5 müptezeli, cahili! Melih Gökçek! Senin de ne iş yaptığın, nasıl para kazandığın belli değil! Senden korkan da senin gibi olsun. Sen kimsin? Bu ülke senden tiksiniyor! Vatandaş olarak ben de tiksiniyorum! Kimse bu vatandaşın hakkını gasp edemez” herzelerini yumurtladı. ) Vay müptezel vay , bu gücü nereden alıpda pervasızca konuşabiliyorum.

Asiye Can

Yahu Allah aşkına ne bu aymazlık...utanmazlık terbiyesizlik rezillik böyle...Bu ne edepsizlik yazacak kelime sıkıntısı çekiyorum yaa...Allah aşkına kendine müsumanım diyen herkes şunu bilir ki LUT kavmi bu eşcinsellik yüzünden yerin dibine battı...bi de üstelik koca kavmin hepsi değil 35 38 kişiymişler sayıları 40 ı geçmemiş bu bela tüm halkı yere batırmış....şu anda 40 kişiyi bırakın destekleyenler belki binlerce insan...vay be ülke ne hale geldi...en başta LGBT seviciler yüzünden yüzünden o fiili yapanlar yüzünden ülke felaketlerden kurtulamıyo bela üstüne bela yağıyo....Bu konudaki Hadis Şerifler gösteriyo ki şu milleti yakan pahalılık var ya en önemli sebeplerden biri bu çirkin fiiliyat.....haa derseniz ki ben Müslüman değilim lafım sana değil...aaa bu arada bu destekleyenlerin hepsi başka dinden mi diyorsunuz...onları tabii hariç tutarız...o zaman Müslümanım diyen herkes niye piyasayı kasıp kavurmuyo....o geri zekalı güruh madem çok akıllı soruyorum ÖLÜMÜ niye engelleyemiyolar...çok sayın elit akıllı ! medeni avrupai
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23