• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ünlü CİA ajanı Rubin sokak çağrısı yaptı! 'Eğer Erdoğan kazanırsa...'

Yeniakit Publisher
2023-05-14 09:12:00 -
Ünlü CİA ajanı Rubin sokak çağrısı yaptı! 'Eğer Erdoğan kazanırsa...'

Michael Rubin, seçimleri Erdoğan’ın kazanması durumunda ‘sokak’ çağrısı yaptı.

Türkiye aleyhinde yaptığı çalışmalarla bilinen ve ABD’de CIA adına FETÖ’yü de sevk ve idare eden kadronun elemanlarından olan akademisyen Michael Rubin, seçim öncesi sokak çağrısı yaptı.

Twitter’da yaptığı paylaşımda şunları söyledi: Eger Erdogan secimleri calarsa, iki sorum olacak: Turkler korkak ve yureksiz mi olacaklar, yada Iranlilarin 2009 yaptigi gibi sokaklara cikacaklar. Sayet Kilicdaroglu Erdogan'in secimleri calmasina izin vermezse, Erdogan onudami tutuklayacak? #Turkiye #TurkeyElections @RTErdogan

SOKAĞA ÇIKAN, BEDELİNİ ÖDER

Buradan Rubin’in sözlerine kulak verecek kişilere çağrımızdır: Nasıl ki ABD desteğiyle Fetö’nün 15 Temmuz günkü darbe girişimi ‘sokakta’ cevabını aldıysa, yarın da benzer bir durum olması durumunda gerekli cevabı milletimiz verecektir. Bu sefer tabii daha da tecrübeli olarak.

RUBİN, SEN DE GEL

Siz pandemi döneminde uzaktan çalışmaya iyi alıştınız. Madem burada oylar çalınacak, madem CIA aparatının iktidarı gasp edilecek, o zaman o iş öyle uzaktan emir vermekle olmaz. Gel adamlarının başında dur. Hem zaten sizin emrinizle birileri sokağa çıkınca buralar pek bir şenlikli olur, kaçırma. Gel, ne olursan ol yine gel. Biz seni hep bekleriz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ya Muntekim ismin ile dua edelim

Amerikan soysusuzuna ve ülkemi karıştırmak isteyen, niyetinden gecirenlere. Huzur saglik mutluluk birlik icinde sonuca saygi duyalim. Bu vatan bizim. Evlatlar bizim torunlar bizim. Herkes aklinı kiraya vermeyelim. Hemde dış odakliyı dinleyen bu vatanin asla vatandaşi olamaz. Siyonistlerin oyunununa gelip evler arabalat işyerleri sokaklar talan olunca ne işe yarar. 1980 öncesini bilenler evladim sag gelecekmi diye akşama kadar dua edilen hale geri getirmek isteyenleri inşallah bu millet hayal kırıklıgına girecek eminim. Masonlar catlasın millet huzur bulsun.

Muhammet

Alçak adam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23