• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümmet yasta İmamoğlu eğlencede

Yeniakit Publisher
2023-10-24 13:30:00 -
Ümmet yasta İmamoğlu eğlencede

Göreve geldiği 4.5 yılda hizmet belediyeciliği dönemini kapatıp çalgı-çengi belediyeciliğini başlatan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazze’de yaşanan soykırıma rağmen eğlenmeye devam ediyor. Sözde sanatsal etkinliklere 1 milyar 540 milyon 382 bin lira harcayan İmamoğlu, milletle kavgalı yandaş sanatçıların cebini doldurmak için “Yüzyılın kutlaması” adı altında 553 milyon 871 bin 400 liralık bir bütçe ayırdı.

Seçim öncesi dindar bir profil çizen ve “israfın önüne geçilirse ulaşıma, suya zam yapmayız” diyen CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun maskesi bir kez daha düştü. İBB’nin bütçesini reklamlarla, konserlerle sıfırlayan İmamoğlu, tüm İslam aleminin Gazze için yas tuttuğu bir dönemde Cumhuriyetin 100’üncü yılını bahane ederek bir kez daha belediye kesesinin ağzını açtı.

Eğlenceye doyamadı

Göreve geldiği 4,5 yılda hizmet belediyeciliği dönemini kapatıp çalgı-çengi belediyeciliğini başlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazze’de yaşanan soykırıma rağmen eğlenmeye devam ediyor. Seçimden önce verdiği sözlerin üstüne yatan ve son bir yılda sözde sanatsal etkinliklere 1 milyar 540 milyon 382 bin 225 lira gibi devasa bir kaynak aktaran CHP’li İmamoğlu’nun şimdi de Cumhuriyetin 100’üncü yılını bahane ederek konserlerle, şovlarla gününü gün edeceği ortaya çıktı. İBB’ye bağlı Kültürel Etkinlikler Şube Müdürlüğü’nce gerçekleşecek “Yüzyılın Kutlaması” etkinliklerinde çok sayıda yandaş şarkıcının sahne alması beklenirken, 2 gün sürecek kutlamaların yer aldığı ihaleye KDV hariç 553 milyon 871 bin 400 liralık astronomik bir bütçe ayrıldığı öğrenildi.

Yandaşlara gün doğdu

İlki Maltepe etkinlik alanında 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek kutlamalarda, Gazapizm, Melike Şahin, Madrigal, Ozbi, Selçuk Balcı, Nova Norda ve Kolektif gibi yandaş şarkıcıların ve grupların sahne alacağı belirtildi. 29 Ekim Pazar günü gerçekleşecek etkinliklerde ise CHP’li eski vekil Zülfü Livaneli, İskender Paydaş ve Orkestrası, Duman, Kubat, Edis, Sıla, Mazhar Alanson, Adamlar, Sevcan Orhan, İlyun Bürkev ile rakı-şarap-meyhane şarkılarını dillerinden düşürmeyen Cümbüş Cemaat adlı marjinal grubun konser vereceği bildirildi. Ulaşımın ücretsiz olacağı etkinliklerde Ersin Show’un yanı sıra çok sayıda gösterinin yer alacağı kaydedildi.

Vur patlasın çal oynasın

Daha önce “cinsel organdan canavar” görseli rezaletiyle gündeme gelen Müze Gazhane de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında her yaş grubuna özel, tüm güne yayılan bir dizi etkinliğin yer alacağı aktarıldı. İmamoğlu’na bağlı İBB Kültür AŞ tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında atölyeler, konserler, gösteriler yer alacak. Ayrıca katılımcılara sınırsız internet hizmeti de sunulacak. Gazze’de yaşanan İsrail soykırımı nedeniyle tüm İslam dünyası yas ilan etmişken, seçim döneminde dindar bir profil çizmeye çalışan ve camiden çıkmayan İmamoğlu’nun vur patlasın çal oynasın eğlence düzenlemesi, takiyyeci maskesini bir kez daha düşürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

resat

15 temmuzun kadeh tokuşturanlarından ne beklenirki,bunlar efendilerinden müsade almADAN ,TUVALETE GİDEMEZ,,

Umuda

CHP belediyelerin yaptığı en önemli icraatlar Candaş Sanatçılara Konserler verdirip eğlenceler düzenlemek Heykel yapımına para akıtmaktır ha bi de Yandaşları kadrolara doldurup borç batağında debelenmek sonra da engelleniyoruz yalanına sarılmaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23