• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümit Özdağ’dan akla ziyan açıklama: Neden rakı içen valilerimiz yok?

Yeniakit Publisher
2024-09-03 22:00:00 -
Ümit Özdağ’dan akla ziyan açıklama: Neden rakı içen valilerimiz yok?

Mülteciler üzerinden ülkede fitne tohumları eken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, akla ziyan bir açıklama yaptı. Özdağ, rakı içen emniyet müdürü ve valilerin olmadığını eleştirdi.

Mazlum mülteciler üzerinden gündem yaratmaya çalışan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, iktidarı eleştireyim derken bu sefer baltayı taşa vurdu.

Özdağ, rakı içmeyen emniyet müdürü ve valilerin olmadığı eleştirisinde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

“Herhangi bir tarikata veya cemaate üye olmadan da devlet memuru olabileceğimizi gösterin bize. Ben sıkı bir Yeşilaycıyım ama neden rakı içen emniyet müdürü veya valilerimiz yok? Rakı içmek suç mu?”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Özdağa rakı yerine şu açıklama yakışırdı: Kemalizm tam bağımsızlıkçı, özgürlükçü ve ulusçudur. “Emperyalizme karşı bağımsızlık, padişahçılığa karşı Cumhuriyetçilik, şeriata karşı laiklik, tutuculuğa karşı devrimcilik, ümmetçiliğe karşı milliyetçilik..” - Kemalist Türk Devrimi din ya da ırk değil, dil-kültür birliği ile tarih bilinci üzerine inşa edilmiştir. Atatürk’ün yazdığı yurttaşlık kitabı şu cümle ile başlar: “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir.” Büyük Devrimci için “Türk” bir ırkın ya da etnik bir kesimin adı değil, bu topraklar üzerinde yaşayan 24 etnik kimliğin üzerinde bir şemsiye, bir ortak addır.

angarali

Rakı içmek bizim inancımıza göre haramdır sen ne idügu belirsiz olduğun için sana normal olabilir. zaten bu ülke sarhoslardan ve senin gibi kafatascilardan çok çekti. birde sen çıkıp zirvalama 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23